Our hero! Η mascara που μας χάρισε ακαταμάχητο βλέμμα με ένα πέρασμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Our hero! Η mascara που μας χάρισε ακαταμάχητο βλέμμα με ένα πέρασμα
info@imaxtree.com Matteo Scarpellini / Imaxtree.com

Λατρεύουμε τις μάσκαρα, αλλά μία έγινε ο ήρωας του νεσεσέρ μας!

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τη μάσκαρα; Είναι ρητορική η ερώτησή μας γιατί ξεκάθαρα όλες λατρεύουμε τις μάσκαρα. Είναι το προϊόν που μας κάνει να δείχνουμε πιο ξεκούραστες με ένα πέρασμα, «ανοίγει» το βλέμμα μας, μας κάνει να νιώθουμε πιο sexy και σαγηνευτικές. Υπάρχουν γυναίκες που δεν διανοούνται να βγουν από το σπίτι χωρίς μάσκαρα (ούτε καν να πάνε γυμναστήριο) και νιώθουμε το ίδιο.

Από όλες όσες έχουμε δοκιμάσει ωστόσο, μία ήταν εκείνη που ξεχωρίσαμε, μία αγοράσαμε ξανά και ξανά και μία αναδεικνύουμε τώρα, μία ανάσα πριν αποχαιρετίσουμε το 2023 hero του νεσεσέρ μας: Τη The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline. Θα μάθεις το «γιατί» της κάθε μίας από εμάς, παρακάτω.

christinet0_1643040787_2758348507128577317_4844158.jpg

Χριστίνα Χρόνη: Η πιο εντυπωσιακή αλλά ελαφριά μάσκαρα!

Οι βλεφαρίδες μου δεν έχουν ανάγκη πολλά. Δεν το αναφέρω με έπαρση, έχει νόημα για την κουβέντα που έχουμε ανοίξει. Επειδή ακριβώς οι βλεφαρίδες μου είναι μακριές και γυριστές, η μάσκαρα είναι το προϊόν που δεν πολυσκεφτόμουν. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από χρώμα για τις βλεφαρίδες μου και, πραγματικά, φορούσα ό, τι βρισκόταν στα χέρια μου την κάθε ημέρα. Παρατηρείς ότι μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο; Το κάνω γιατί πλέον χρησιμοποιώ μία μάσκαρα, την The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline.

ma.png

Είναι η μάσκαρα που χαρίζει «σουρεάλ» αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, πράγμα που δεν ήταν το δικό μου ζητούμενο αλλά είναι καλοδεχούμενο εφέ. Αυτό που ήθελα κυρίως ήταν μία ελαφριά φόρμουλα που να μην κάνει το κάθε βλέφαρό μου να νιώθει βαρύ και η The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline κάνει και αυτό. Εφαρμόζει τέλεια και νιώθεις σα να μην έχεις φορέσει τίποτα. Γι’ αυτό τη λατρεύω, γι’ αυτό έγινε το δικό μου mascara hero για το 2023 και αν τη δοκιμάσεις θα γίνει και δικός σου ήρωας!

Ευαγγελία Αλπίδου: Η μάσκαρα που δεν αλλοιώνεται για ώρες!

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη mascara. Ναι, σωστά! Γι’ αυτό το beauty προϊόν που μπορεί -με μία μόνο κίνηση- να αναδείξει το βλέμμα μας. Όχι, όμως για οποιαδήποτε mascara, –δεν εννοώ για την καφέ και τις πολύχρωμες που έχουν τη δυνατότητα να φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου- αλλά για την all time classic, τη μαύρη mascara που χαρίζει ένα έντονο, grunge eye look. Η μαύρη mascara, υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα must have προϊόντα τα οποία μπορούν να αναδείξουν, αλλά και να αλλάξουν το σχήμα των ματιών. Μπορεί στην αγορά να υπάρχουν εκατοντάδες mascara. Άλλες με χοντρό βουρτσάκι για τέλειο γύρισμα, άλλες για έντονο αποτέλεσμα και άλλες για πλούσιο όγκο και διάρκεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτή που θα έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί.

Έτσι, πίστευα τουλάχιστον μέχρι να έρθει στα χέρια μου η The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline. Λόγω της δουλειάς μου, δοκιμάζω καθημερινά πολλά και διαφορετικά beauty products. Ξεχώρισα τη συγκεκριμένη μάσκαρα όμως από τη πρώτη στιγμή. Το ειδικό βουρτσάκι που έχει μπορεί να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες και να τους χαρίσει περισσότερο όγκο. Καθημερινά, βρίσκομαι από γύρισμα σε γύρισμα με τα events να μπαίνουν εμβόλιμα το ένα μετά το άλλο. Όπως καταλαβαίνεις, το μακιγιάζ μου με συντροφεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το βράδυ. Αυτό που παρατήρησα με τη The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline, είναι ότι δεν αλλοιώνεται και δεν ξεφλουδίζει όσες ώρες κι αν περάσουν. Με λίγα λόγια, διατηρείται άψογη μέσα στην ημέρα.

fgdg.png

Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς μάλιστα, είναι η μαύρη mascara σε συνδυασμό με κόκκινο κραγιόν. Είναι ένα beauty combo που δεν χάνει ποτέ, ενώ ταιριάζει τέλεια με τα festive looks των ημερών. Η The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline είναι λοιπόν η go to επιλογή μου και αδιαμφισβήτητα ένα από τα beauty heroes της χρονιάς.

H The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline είναι το δικό μας mascara hero για το 2023 και κάτι μας λέει ότι θα παραμείνει και για όλο το 2024... εκτός και αν η Maybelline μας παρουσιάσει νέα μάσκαρα!