Girl crush: Το μυστικό της Κατερίνας Ευαγγελινού για τέλεια λαμπερά μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush: Το μυστικό της Κατερίνας Ευαγγελινού για τέλεια λαμπερά μαλλιά

Η Κατερίνα, όταν ήταν στο λύκειο είχε κόψει μόνη της τα μαλλιά της φιλαριστά και τα είχε βάψει ροζ. 

Αν ακολουθείς την Κατερίνα Ευαγγελινού στο Instagram, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τα κατάξανθα, λαμπερά μαλλιά της. Το πασίγνωστο μοντέλο και influencer φημίζεται για τη φινετσάτη αισθητική και το αψεγάδιαστο δέρμα της. Η Κατερίνα, καθημερινά ανεβάζει στα social media τα πιο stylish outfits, αλλά και beauty tips που ακολουθεί η ίδια στο μακιγιάζ της.

Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Αγαπάει τις natural βάσεις, γιατί αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τρελαίνεται να χρησιμοποιεί lip oils για σαρκώδη και ζουμερά χείλη. Όπως έχεις καταλάβει, η Κατερίνα Ευαγγελινού είναι το Girl Crush της εβδομάδας! Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε μαζί της ένα beauty talk για να μάθουμε όλα τα μυστικά που ακολουθεί στο μακιγιάζ και στη ρουτίνα περιποίησης της. Είσαι έτοιμη να μάθεις όλα τα beauty μυστικά της αγαπημένης influencer; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις.

Beauty Q&A με την Κατερίνα Ευαγγελινού

425379675_695863439360001_4737055047741359678_n.jpg

@katherinevangelinou

Ποια είναι η haircare routine που ακολουθείς;

Haircare is the new skincare! Τα μαλλιά μου είναι φυσικά ίσια και τις περισσότερες φορές τα φτιάχνω μόνη μου. Μου αρέσουν οι περίτεχνοι κότσοι και τα wavy χτενίσματα, γιατί χαρίζουν κίνηση και όγκο. Υπάρχει ένα προϊόν που χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το έχω ερωτευτεί! Πρόκειται, για το Serum Cicanuit της Kerastase. Είναι ένας ορός που ελέγχει το φριζάρισμα των ξανοιγμένων μαλλιών και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνήσω την επόμενη μέρα με τέλεια, λεία και απαλά μαλλιά.

KERASTASE-Blond-Absolu-Cicanuit-Serum-Oros-Malliwn-Nyxtas.png

KERASTASE, BLOND ABSOLU CICANUIT SERUM ΟΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΝΥΧΤΑΣ

Ποια προϊόντα έχεις πάντα και παντού μαζί σου;

Ένα lip oil! Μου αρέσει να νιώθω τα χείλη μου συνεχώς ενυδατωμένα. Το lip oil είναι για εμένα το must have item, γιατί χαρίζει λάμψη και juicy χείλη με μία και μόνο εφαρμογή. Βέβαια, το πρωί επιλέγω πάντα μία αντηλιακή προσώπου. Η αλήθεια είναι πως η αντηλιακή προσώπου είναι το πιο σημαντικό βήμα στην skincare routine μου.

L'OREAL-PARIS-Revitalift-Clinical-Vitamin-C-Ka8hmerinh-Krema-Prostasias-Me-UV.png

L'OREAL PARIS, REVITALIFT CLINICAL VITAMIN C ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ UV

Έχεις κόψει ποτέ τα μαλλιά σου κοντά;

Ναι! Στην καραντίνα είχα κόψει τα μαλλιά μου μέχρι το ύψος των αυτιών. Είχα υιοθετήσει το bob cut που πλέον είναι huge τάση! Είναι ένα τολμηρό κούρεμα που σκέφτομαι να το ξανά υιοθετήσω στην εμφάνισή μου. Επειδή σε λίγες μέρες είναι τα Fashion Week στο εξωτερικό θέλω τα μαλλιά μου να είναι μακριά για να μπορώ να κάνω stylish χτενίσματα. Το κοντό καρέ αυτή την περίοδο θα ήταν αρκετά δεσμευτικό για το στιλ μου.

https://www.instagram.com/p/C2aZavUoMKx/

Ποιες νότες αρωμάτων σου αρέσουν;

Οι νότες του κεχριμπαριού, της βανίλιας, του καπνού και οι ξυλώδεις μυρωδιές. Κάθε φορά που μυρίζω αυτούς τους συνδυασμούς έρχονται στο μυαλό που οι πιο όμορφες αναμνήσεις.

Έχεις κάνει ποτέ κάποια extreme αλλαγή στην εμφάνισή σου;

Η αλήθεια είναι πως όταν πήγαινα λύκειο μου άρεσε να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου. Τα είχα κόψει μόνη μου φιλαριστά -δεν θες να ξέρεις το αποτέλεσμα- και μία άλλη φορά τα είχα βάψει με ένα χρωμοσαμπουάν ροζ. Είμαι υπέρ των αλλαγών, βέβαια, όταν απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό!

Η Κατερίνα Ευαγγελινού, είναι μία γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και ξέρει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά σε κάθε εμφάνισή της. Είναι λάτρης της clean girl αισθητικής και το δικό μας Girl Grush!
Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!
Stay tuned!