5 top κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να καλωσορίσεις την Άνοιξη

Κατερίνα Ευαγγελινού
5 top κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να καλωσορίσεις την Άνοιξη

Έχετε και εσείς την ανάγκη για ανανέωση και λίγο χρώμα στη καθημερινότητα σας; Εγώ σίγουρα ναι!

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει αρχίζουν και οι ανακατατάξεις στη γκαρνταρόμπα μας! Έτσι, σιγά σιγά η γκαρνταρόμπα γεμίζει πάλι με χρώμα, prints, καπέλα, μαντήλια και ότι άλλο σηματοδοτεί την Άνοιξη!

Σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με μόνο 5 κομμάτια τα οποία όπως θα διαπιστώσεις κάνουν τη διαφορά και μπορούν να μεταμορφώσουν ένα outfit και να το κάνουν φωτεινό και Ανοιξιάτικο! Όπως θα δεις στις εικόνες, εγώ το δοκίμασα και έτσι δε γινόταν να μη στο προτείνω γιατί η Άνοιξη και το Φθινόπωρο θεωρούνται από τους δύσκολους μήνες όσον αφορά τις εμφανίσεις μας καθώς είναι οι μεταβατικές περίοδοι.

1.Blazer

image00001

Δε θα μπορούσα να μη ξεκινήσω από το αγαπημένο μου κομμάτι. Καθημερινά λαμβάνω πολλά μηνύματα στη προσωπική μου σελίδα στο Instagram καθώς είμαι λάτρης του blazer και το επιλέγω συχνά στις εμφανίσεις μου.

Θεωρώ ότι είναι το must have κομμάτι και των τεσσάρων εποχών αλλά σίγουρα την Άνοιξη μπορούμε να το ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο καθώς δε χρειάζεται να έχουμε μαζί μας κάποιο πανωφόρι για τις δροσερές ημέρες. Μπορεί να υποστηρίξει από την πιο καθημερινή μέχρι την πιο αμπιγιέ εμφάνιση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σε παροτρύνω να βάλεις χρώμα στην εμφάνιση σου αλλά εάν αυτό το κομμάτι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου τότε θα σε συμβουλέψω να αποκτήσεις πρώτα ένα blazer σε γήινους τόνους που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στη συνέχεια να δοκιμάσεις ένα σε έντονη ή παστέλ απόχρωση.

2.Statement Μανίκια

image00005

Τα φουσκωτά ογκώδη μανίκια έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια πολύ δυναμικά. Για ακόμα μια φορά κάτι από τα 80’s επιστρέφει και μας υπενθυμίζει ότι η μόδα είναι σα μια ρόδα που γυρίζει και μας επαναφέρει αγαπημένα κομμάτια όπως είναι αυτό που σου προτείνω. Ένα τοπ ή ένα φόρεμα με εντυπωσιακά, φουσκωτά και ιδιαίτερα μανίκια απογειώνει το στιλ σου!

Αποτελούν από τις μεγαλύτερες τάσεις τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν!

3.Μαντήλια

image00003

Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές αξεσουάρ για την εμφάνιση είναι το μαντήλι!

Το είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας για την φετινή άνοιξη.

Πάντα το αγαπούσαν οι γυναίκες και το επέλεγαν για να δημιουργούν κομψές εμφανίσεις. Εγώ είμαι εδώ για να στο υπενθυμίσω και να σου προτείνω να το εντάξεις και πάλι στη γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους όπως στα μαλλιά ή στο λαιμό ως φουλάρι. Αν το outfit σου είναι σε παστέλ χρώματα ή ακόμα και σε total black τότε ένα μαντήλι θα σου δώσει ένταση και θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

4.Πουκάμισο

image00006

Το πουκάμισο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Από προσωπική εμπειρία, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει το επιλέγω ακόμα περισσότερο! Μπορεί να το έχεις δει σε φωτογραφίες με street style! Αυτό που αλλάζει την άνοιξη είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Είτε με τον κλασικό τρόπο μέσα στο παντελόνι για ένα office look ή δεμένο μπροστά για πιο ανάλαφρο look. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο google το πουκάμισο έχει πολλές αναζητήσεις. Θα σου προτείνω να το δοκιμάσεις και σε ένα ανοιχτό γαλάζιο με ρίγες ή ένα πιο ήπιο print ώστε να το συνδυάζεις εύκολα.

5.Καπέλο

image00004

Φτάσαμε σε ένα ακόμα αγαπημένο must have κομμάτι. Όταν έρχεται η Άνοιξη ξέρω ότι θα το εντάξω στις εμφανίσεις μου! Δεν αναφέρομαι στα απολύτως καλοκαιρινά καπέλα. Υπάρχουν κάποια καπέλα που το ύφασμα τους μας επιτρέπει να τα φορέσουμε τώρα αλλά να τα αξιοποιήσουμε και το καλοκαίρι. Γνωρίζεις ότι ποτέ δε θα σου προτείνω κάτι που είναι μόνο για μια φορά ή μια σεζόν!

Μπορείς να εμπνευστείς από τις εικόνες και να τις προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ.

Αδιαμφισβήτητα αυτά τα κομμάτια θα μεταμορφώσουν την ανοιξιάτικη εμφάνιση σου!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

https://www.instagram.com/katherinevangelinou/