The Queens Experts: Pro tips για να κάνεις τέλεια ombre χείλη

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queens Experts: Pro tips για να κάνεις τέλεια ombre χείλη

Εσύ τι χρώμα κραγιόν θα επιλέξεις για την ημέρα των ερωτευμένων, ροζ ή κόκκινο;

Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο κραγιόν είναι σήμα κατατεθέν για την ημέρα των ερωτευμένων. Αποφασίσαμε, λοιπόν, εδώ στο beauty department του Queen, να κάνουμε ένα άρθρο αφιερωμένο στα ζουμερά και ακαταμάχητα χείλη. Πιο συγκεκριμένα, πώς θα διατηρήσεις το κόκκινο κραγιόν σου άψογο όλη την ημέρα.

Είτε έχεις κανονίσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό σου, είτε ladies night με τις φίλες σου, το κραγιόν σου πρέπει να ακτινοβολεί συνδυαστικά με το χαμόγελό σου από μακριά. Και πώς θα γίνει αυτό; Συμβουλευτήκαμε, μία από τις αγαπημένες μας makeup artist, τη Γωγώ Νικηφοράκη, για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά για τέλεια ombré lips. Η Γωγώ Νικηφοράκη σε περίπτωση που δεν το ήξερες, είναι «τα μαγικά χέρια» πίσω από το καθημερινό μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια και πολλών άλλων celebrities.

4 ρομαντικά χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για την Γωγώ το τέλειο beauty combo για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα φλογερά χείλη μαζί με cat eye looks. Για να πετύχεις ένα ρομαντικό και άκρως θηλυκό μακιγιάζ το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις...

Pro tips για άψογα χείλη:

Ombré χείλη

Murad-HC-clp-F23-019.jpg

Για την ημέρα των ερωτευμένων θα μου άρεσε ένα beauty look με ombré χείλη. Τα ombré lips είναι μία hot τάση που κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα και ακόμα πιο ζουμερά. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε χρώμα, μόνο που για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επίλεξε μία ροζ ή κόκκινη απόχρωση για να κάνεις το μακιγιάζ σου ακόμα πιο ρομαντική και σέξι. Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα επίλεξε μία πιο σκούρα μπορντό απόχρωση για να σχεδιάσεις το περίγραμμα, ενώ για το εσωτερικό επίλεξε ένα ανοιχτό κόκκινο χρώμα το οποίο θα φωτίσει το χαμόγελο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, μας είπε η Γωγώ.

Για ένα shinny φινίρισμα τα lip plumpers είναι το προϊόν που θα κάνει τα χείλη σου λαμπερά και juicy. Τα lip plumping διαθέτουν συστατικά μέντας τα οποία καλύπτουν τα χείλη σαν πέπλο και τους χαρίζουν φρεσκάδα και μία αίσθηση ελαφριάς διόγκωσης.

Cat eye look

Dolce-Gabbana-clp-S24-003-(1).jpg

Για τα μάτια θα μου άρεσε μία σκιά σε χρυσαφί αποχρώσεις ή ένα έντονο cat eye look. Για να πετύχεις το τέλειο σαγηνευτικό cat eye look ακολούθησε τα tips που μοιράστηκε μαζί μας η Γωγώ Νικηφοράκη:

  1. Με ένα μαύρο μολύβι ματιών, τράβηξε μια γραμμή ακριβώς επάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων. Με ένα ειδικό βουρτσάκι άπλωσε καλά το χρώμα, ώστε να μην μείνουν κενά ανάμεσα στις φύτρες των βλεφαρίδων.
  2. Με ένα υγρό eyeliner πέρασε επάνω από την γραμμή του μολυβιού για να την τονίσεις και να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.
  3. Για να σχηματίσεις την ανασηκωμένη γατίσια γραμμή, ξεκίνα από τη μέση του κινητού βλεφάρου με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία του ματιού, το ζητούμενο είναι να είναι πιο λεπτή η γραμμή στην άκρη για να δημιουργεί την αίσθηση του «σχιστού» γατίσιου ματιού.

Για ένα έντονο cat eye look πρόσθεσε τουφίτσες από ψεύτικες βλεφαρίδες στην άκρη του ματιού. Αμέσως, το βλέμμα σου θα αποκτήσει το επιθυμητό σχιστό σχήμα που θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Extra tip: Δώσε έμφαση στη βάση του μακιγιάζ. Επίλεξε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ πριν ξεκινήσεις το makeup look, φρόντισε η βάση σου να είναι super καθαρή και ενυδατωμένη, είπε η Γωγώ Νικηφοράκη.

Αν ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω steps, θα δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα ένα αψεγάδιαστο, ρομαντικό μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων. Ευχαριστούμε πολύ την makeup artist, Γωγώ Νικηφοράκη, για τα μυστικά ομορφιάς που μας έδωσε!