8 κόκκινα κραγιόν για ρομαντικά μακιγιάζ και tips για άψογα χείλη

Ευαγγελία Αλπίδου
8 κόκκινα κραγιόν για ρομαντικά μακιγιάζ και tips για άψογα χείλη
April Studio / Courtesy of LuisaViaRoma

Το φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι αναμφισβήτητα το must προϊόν που θα συντροφεύσει τις εμφανίσεις σου την ημέρα των ερωτευμένων.

Happy Valentine's Day! Είτε έχεις κανονίσει ένα ρομαντικό date night με τον σύντροφό σου, είτε φαγητό με τις φίλες σου το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σου. Το κόκκινο κραγιόν είναι το χρώμα που μπορεί να φωτίσει σε χρόνο dt τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να γίνει ο πρωταγωνιστής στην εμφάνισή σου. Είναι το απόλυτο «όπλο θηλυκότητας» καθώς κάνει τα χείλη να δείχνουν απίστευτα ακαταμάχητα και ζουμερά.

Valentine’s Day: 10 μίνιμαλ manicure που θα θες να τα κάνεις ακόμα και αν είσαι single!

Το φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι αναμφισβήτητα το must προϊόν που θα συντροφεύσει τις εμφανίσεις σου την ημέρα των ερωτευμένων. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να βρεις το σωστό κόκκινο που θα ταιριάξει τέλεια με τον τόνο του δέρματός σου. Μην ανησυχείς, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Οι ζεστές orange-reds αποχρώσεις κολακεύουν τις σταρένιες επιδερμίδες ενώ οι ψυχρές blue-reds αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Herrera-bks-S24-022.jpg

Δημιούργησε ένα cat eye look, ροδαλά ζυγωματικά και απογείωσε το beauty look σου με το κόκκινο κραγιόν. Για αυτή την ημέρα, επίλεξε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις στη βάση του μακιγιάζ και τόνισε μόνο τα χείλη και το βλέμμα σου. Αν θες έξτρα λάμψη στα χείλη soy πρόσθεσε λίγο highlighter πάνω στο «τόξο του έρωτα» -στο V στο επάνω χείλος- ή ένα glossy lipstick.

Editor's tips:

  1. Πριν εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν, χρησιμοποίησε ένα lip scrub σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Το lip scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα σου χαρίσει μία λεία και απαλή επιφάνεια.
  2. Για τέλεια καλοσχηματισμένα χείλη, σχεδίασε το περίγραμμα με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών. Το μολύβι θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.
  3. Για ένα άψογο και αναλλοίωτο αποτέλεσμα, αφού εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν, χρησιμοποίησε λίγη πούδρα ταμποναριστά επάνω στα χείλη. Στη συνέχεια πρόσθεσε ξανά το κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη! Το tip αυτό χρησιμοποιεί η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια Taylor Swift και έχει πάντα αψεγάδιαστα κόκκινα χείλη.

Ξεκίνα την ημέρα σου με κατακόκκινα, ζουμερά χείλη που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Είναι εύκολα στην εφαρμογή και διαρκούν για ώρες. Ρίξε μια ματιά...