Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός πλένει πάντα την επιδερμίδα του προσώπου της μετά τη γυμναστική, γιατί βοηθάει τους πόρους του δέρματός της να αναπνέουν σωστά και να μένουν καθαροί.

Η Jennifer Lopez είναι από τους ανθρώπους που το δέρμα τους ακτινοβολεί λάμψη. Η επιδερμίδα της αποτελεί πηγή θαυμασμού όλα αυτά τα χρόνια, με εκατομμύρια θαυμαστές να προσπαθούν να μάθουν όλα τα μυστικά ομορφιάς της.

«Οι άνθρωποι πάντα ρωτούν για το δέρμα μου» έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. Η Jennifer Lopez έχει αναφέρει για τα καλά γονίδια που έχει πάρει από τη μητέρα και τη γιαγιά της και συνδυαστικά με την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα -όλα αυτά τα χρόνια- έχει καταφέρει να αποκτήσει αυτό το λαμπερό δέρμα. Η αγάπη, άλλωστε, της JLo για τον κόσμο της ομορφιάς δεν κρύβεται! Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand με προϊόντα που έχουν να κάνουν με την περιποίηση της επιδερμίδας. Εμείς στο Queen, λατρεύουμε τη Jennifer Lopez, γι' αυτό αποφασίσαμε να ψάξουμε και να μάθουμε όλα τα μυστικά που ακολουθεί η αγαπημένη super star στην beauty και skincare routine της. Ναι, η Jennifer Lopez είναι το Girl Crush της εβδομάδας! Συνέχισε να διαβάζεις...

Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Όλα τα Beauty Secrets της Jennifer Lopez

423863292_18439055515037720_884194245154169560_n.jpg

@jlo

Ελαιόλαδο για την περιποίηση του δέρματός

Η Jennifer Lopez, ορκίζεται σε ένα προϊόν που υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό, το ελαιόλαδο. Έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι η μητέρα της χρησιμοποιούσε το ελαιόλαδο για τα πάντα. Η JLo όταν νιώθει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια της ταλαιπωρημένα χρησιμοποιεί μόνο το ελαιόλαδο! Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε ευεργετικά συστατικά και έχει την ιδιότητα να θρέφει, να ενυδατώνει και να περιποιείται την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Για να καταλάβεις την αγάπη της με το συγκεκριμένο προϊόν έχει βγάλει μία δική της σειρά, αποκλειστικά με το συγκεκριμένο συστατικό, με το όνομα Olive Complex.

Girl Crush: H Emma Stone είναι η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια και ξέρουμε τα beauty μυστικά της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, γυμνάζεται τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και φυσικά όπως ο υπόλοιπος κόσμους ιδρώνει... Με το που τελειώσει τη γυμναστική πλένει πάντα την επιδερμίδα του προσώπου της, γιατί βοηθάει τους πόρους του δέρματός της να αναπνέουν σωστά και να μένουν καθαροί. Στη συνέχεια, εφαρμόζει καθαριστικό gel και ενυδατική προσώπου για να χαρίσει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα της.

Το μακιγιάζ είναι για την JLo μία ιεροτελεστία

Η JLo, λατρεύει να φοράει φορέματα με ανοιχτό ντεκολτέ. Γι' αυτό δεν αφήνει ποτέ εκείνο το σημείο του σώματος της στην τύχη του. Το serum που χρησιμοποιεί για το πρόσωπο, το χρησιμοποιεί και στο ντεκολτέ της. Έτσι, καταφέρνει πάντα εκείνο το σημείο να δείχνει απίστευτα υγιές και λαμπερό. Πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ εφαρμόζει πάντα μία αντηλιακή προσώπου, αφού πρώτα έχει ακολουθήσει σχολαστικά η skincare routine.

Για το μακιγιάζ της αγαπάει τις πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις καθώς ταιριάζουν τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της ενώ δημιουργούν φυσικές φωτοσκιάσεις που τονίζουν τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αν, λοιπόν, έχεις σταρένια ή σκούρα επιδερμίδα μία δοκιμή θα σε πείσει! Εσύ που έχεις πιο ανοιχτό τόνο δέρματος επίλεξε 1-2 τόνους μία πιο ψυχρή απόχρωση και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Η Jennifer Lopez, λοιπόν, είναι ένα από τα αγαπημένα μας Girl Crush, εδώ στο beauty department του Queen. Είναι φυσική και ο εαυτό της! Παρακάτω σου έχουμε παραθέσει ένα YouTube video για να δεις ακριβώς ένα-ένα τα step που ακολουθεί η αγαπημένη star στο καθημερινό μακιγιάζ της. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!