Η Jennifer Lopez είναι μία άλλη! Έκοψε τα μαλλιά κοντό καρέ με πινελιές από τα 60s

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Jennifer Lopez είναι μία άλλη! Έκοψε τα μαλλιά κοντό καρέ με πινελιές από τα 60s

@jlo

Τα μαλλιά της JLo φτάνουν πλέον μέχρι τα αυτιά! Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, καθώς κολακεύει κάθε σχήμα και υφή μαλλιών. 

Είδαμε σωστά; Το απόλυτο beauty icon με τα πλούσια, μελί μαλλιά επέλεξε ένα bob cut; Κι όμως, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι με ένα ανανεωμένο look. Εχθές στο show του οίκου Schiaparelli άνοιξη/καλοκαίρι 2024 μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Τα μαλλιά της JLo φτάνουν πλέον μέχρι τα αυτιά!

421684075_18437608996037720_2037170078364330549_n.jpg

@jlo

Το bob cut είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα των τελευταίων χρόνων. Και η Jennifer Lopez είναι άλλη μία από τις celebrities που είπε το ναι! Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, καθώς κολακεύει κάθε σχήμα και υφή μαλλιών. Τα glossy καρέ της Jennifer, είχε χωρίστρα στη μέση, ενώ αριστερά και δεξιά αγκάλιαζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μικρές, διακριτικές τούφες. Οι άκρες του εμβληματικού bob cut, ήταν έντονες και αιχμηρές με μία ελαφριά κίνηση προς τα επάνω. Ο ψηλός γιακάς που είχε το top της, τόνιζε ακόμα περισσότερο το flip bob εφέ που θύμιζε το κούρεμα της αγαπημένης Coco Chanel από τα 60s.

Το μακιγιάζ της ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις, με έντονο καφέ smokey eye look και ένα γυαλιστερό peach fuzz lip gloss. Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει η ίδια τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C2aP0z1R0vm/

Πώς μπορείς να πετύχεις το glossy εφέ;

Για να πετύχεις το glossy bob cut, της Jennifer Lopez, το μοναδικό προϊόν που χρειάζεσαι είναι ένα spay μαλλιών για styling. Σε νωπά μαλλιά τοποθετείς αρκετή ποσότητα από το spay -μπορείς να προσθέσεις και λάδι μαλλιών- χτενίζεις τα μαλλιά από τη φορά που θες και «κλειδώνεις» το χτένισμα με λίγη λακ. Προσοχή! Δεν θέλουμε να κρυσταλλώσεις τα μαλλιά, το μυστικό είναι να φαίνονται φυσικά wet και glossy όπως της Jennifer Lopez.

Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά TikTok videos, για το πώς θα πετύχεις κι εσύ μόνη σου το wet bob της Jennifer Lopez. Enjoy Queen!

TikTok video:

Photo by @jlo