Girl Crush: Το beauty trick της Lana Del Rey για ζουμερά χείλη και καλοσχηματισμένο eyeliner

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Το beauty trick της Lana Del Rey για ζουμερά χείλη και καλοσχηματισμένο eyeliner

Η makeup artist της, Pamela Cochrane, αποκάλυψε ότι πριν εφαρμόσει το κραγιόν επάνω στα χείλη της, χρησιμοποιεί πρώτα ένα lip scrub.

Η Lana Del Rey, θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Η νεαρή τραγουδίστρια φημίζεται για την υπέροχη φωνή της, το ultra chic στιλ της και την ανεπανάληπτη ομορφιά της. Όταν μιλάω για την Lana Del Rey, έρχεται στο μυαλό η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, το καλοσχηματισμένο cat eye και τα ζουμερά, κατακόκκινα χείλη της.

Δικαίως, λοιπόν, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως beauty icon, αφού ό, τι κι αν επιλέξει στην εμφάνισή της γίνεται αμέσως viral. «Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να πετύχεις το διαχρονικό beauty look της;» ή «Πόσες φορές αναρωτήθηκες για το ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγει στη skincare routine της;» Ε, λοιπόν, ήρθε η στιγμή για να λυθούν όλες σου οι απορίες!

Girl Crush: Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/Cl4_ImYrAWU/

Μετά από αρκετή έρευνα και μέσα από συνεντεύξεις της που έχει δώσει η ίδια, αλλά και η αγαπημένη της makeup artist, Pamela Cochrane, σε περιοδικά του εξωτερικού, συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα beauty secrets της νεαρής και ταλαντούχας τραγουδίστριας. Το Girl Crush, αυτής της εβδομάδας είναι η Lana Del Ray, γι’ αυτό κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και κράτα σημειώσεις!

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Lana Del Ray

419290199_909889453664724_469975003678076991_n.jpg

@honeymoon

Το μυστικό για ζουμερά χείλη

Η makeup artist, Pamela Cochrane, -που εμπιστεύεται η νεαρή τραγουδίστρια-, αποκάλυψε ότι πριν εφαρμόσει το κραγιόν επάνω στα χείλη της, χρησιμοποιεί πρώτα ένα lip scrub. Το lip scrub κάνει απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνοντας σε βάθος. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί μία λεία επιφάνεια επάνω στα χείλη, χαρίζοντας έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Πώς πετυχαίνει το τέλειο cat eye look;

https://www.instagram.com/p/BCM6fgwTAab/

Η αλήθεια είναι πώς για να πετύχει κάποιος αυτή τη λεπτή και ολόισια γραμμή eyeliner, πρέπει 1) να χρησιμοποιήσει ένα eyeliner με λεπτό πινέλο, 2) να έχει πολύ σταθερό χέρι. Μαζί με το eyeliner, τοποθετώ μία απαλή, καφέ σκιά επάνω στο κινητό της βλέφαρο και δίνω έξτρα βάθος και ένταση στο βλέμμα της, είπε η Pamela Cochrane σε συνεντεύξεις της του εξωτερικού.

Girl Crush: Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Zendaya, όχι δεν είναι το lip gloss

Τι υπάρχει μέσα στην τσάντα της Lana Del Ray;

Αγαπάω πολύ τα face mist, γιατί χαρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας extra δόσεις δροσιάς, ενώ ενυδατώνουν σε βάθος και σταθεροποιούν το μακιγιάζ. Επίσης, έχω πάντα μαζί μου ένα eyeliner, μία μαύρη mascara και ένα highlighter. Έτσι, όπου κι αν είμαι δημιουργώ ένα έντονο cat eye look και... είμαι έτοιμη! -Lana Del Ray-

Δεν επιλέγει έντονο contouring!

https://www.instagram.com/p/C5IWtYfO6EZ/

Η Lana, έχει υπέροχο δέρμα, γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα για τη βάση της στο μακιγιάζ. Αφού ενυδατώσω πρώτα σωστά την επιδερμίδα της, κάνω ένα ελαφρύ contouring στα φυσικά χρώματα που έχει το δέρμα της. Διατηρώ, όσο γίνεται μία ουδέτερη βάση και δίνω ένταση μόνο στο βλέμμα και στα χείλη της.
Extra tip: Η Lana, δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσει στην επιδερμίδα του προσώπου της την αντηλιακή κρέμα με δείκτη SPF.

Η Lana Del Ray, είναι το δικό μας Girl Crush εδώ στο beauty department του Queen. Είναι φυσική, λαμπερή και αφεντική! Ξέρει να υιοθετεί τα trends με το δικό της μοναδικό στιλ και προσωπικότητά της. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Έλλη Κοκκίνου: Με πιο κοντά και ξανθά μαλλιά κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον Νικόλα Βιλλιώτη