Ένα... Top Secret!

Ένα... Top Secret!

Από τον οίκο Yves Saint Laurent

Η σειρά Top Secrets δημιουργήθηκε από τον YSL για να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για πριν και μετά το μακιγιάζ που καθαρίζουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα παρατείνουν και τελειοποιούν τη λάμψη της.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και το Gentle Cleansing Milk, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν ντεμακιγιάζ για όλο το πρόσωπο, το οποίο καθαρίζει απαλά και απομακρύνει τα ίχνη του μακιγιάζ και τις χρωστικές ακόμα και των κραγιόν με πολύ μεγάλη διάρκεια.

Αυτό το βελούδινο γαλάκτωμα είναι εμπλουτισμένο με φίνα έλαια και μαλακτικά συστατικά,ώστε καθώς αιχμαλωτίζει το μακιγιάζ και τους ρύπους να αφήνει την επιδερμίδα απολαυστικά δροσερή και απαλή, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Με το που θα τελειώσετε τη διαδικασία του καθαρισμού, το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια σας θα δείχνουν πιο λεία και φωτεινά και να νιώσετε μια υπέροχη αίσθηση άνεσης.

Τι συμβουλεύουν οι experts του Yves Saint Laurent για την εφαρμογή του: απλώνετε άφθονη ποσότητα προϊόντος σε στεγνή επιδερμίδα. Με τα άκρα των δαχτύλων σας, κάνετε απαλές μαλάξεις στο πρόσωπο, στα χείλη και σε κλειστά μάτια έως ότου μεταμορφωθεί το γαλάκτωμα σε υδάτινο διάλυμα. Αφαιρείτε το πλεόνασμα με νωπό βαμβάκι και είστε έτοιμες!