8 ευωδιαστές κρέμες χεριών που αξίζει να έχεις στην τσάντα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
8 ευωδιαστές κρέμες χεριών που αξίζει να έχεις στην τσάντα σου

Οι καιρικές συνθήκες, η καθημερινή χρήση καθαριστικών προϊόντων στις δουλειές του σπιτιού χωρίς τη χρήση ειδικών γαντιών, μπορούν να δημιουργήσουν στην επιδερμίδα των χεριών ξηροδερμία, κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Οι κρέμες χεριών είναι από τα προϊόντα που δεν σκεφτόμαστε ιδιαίτερα να αγοράσουμε. Έχουμε την εντύπωση ότι δεν τις έχουμε ανάγκη, αλλά στην πραγματικότητα χαρίζουν πολλά οφέλη στα άκρα μας.

Τα χέρια είναι από τα πιο εμφανή σημεία στο σώμα μας. Μπορεί να μην μας περνάει από το μυαλό, αλλά είναι πάντα και παντού εκτεθειμένα. Οι καιρικές συνθήκες, -το κρύο που προκαλεί ξηρότητα και η ζέστη που δημιουργεί πανάδες- η καθημερινή χρήση καθαριστικών προϊόντων στις δουλειές του σπιτιού χωρίς τη χρήση ειδικών γαντιών, μπορούν να δημιουργήσουν στην επιδερμίδα των χεριών ξηροδερμία, κοκκινίλες και ερεθισμούς.

8 χριστουγεννιάτικα manicure θα γεμίσουν με λάμψη τα cozy looks της σεζόν

Γι' αυτό τα χέρια θέλουν εντατική φροντίδα και περιποίηση. Οι κρέμες χεριών είναι το κλειδί που θα κάνει τα άκρα μας λεία και απαλά. Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες κρέμες χεριών οι οποίες εκτός από ενυδάτωση προσφέρουν πλούσιο άρωμα. Έτσι, με κάθε κίνηση που θα κάνουμε θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα μία ευχάριστη ευωδία η οποία θα μας συντροφεύει μέσα στην ημέρα και θα μας φτιάχνει τη διάθεση.

Οι κρέμες χεριών θα αναδείξουν το manicure

pexels-karolina-grabowska-4938332-(1).jpg

Extra tip: Οι κρέμες χεριών θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το manicure μας. Δεν αρκεί, δηλαδή, να έχουμε μόνο ένα τέλειο βερνίκι και το υπόλοιπο δέρμα να είναι ξηρό και τραχύ.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, οι οποίες δεν αφήνουν λιπαρότητα, αντιθέτως, προσφέρουν απαλή και μυρωδάτη επιδερμίδα. Αν ανοίξεις την τσάντα μας θα βρεις δεκάδες από αυτές. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε την αγαπημένη σου.