Βαρέθηκες την κλασική πλεξούδα; Τι θα έλεγες να την αναβαθμίσεις με μία αλυσίδα;

Βιβή Αγγελάκη
Βαρέθηκες την κλασική πλεξούδα; Τι θα έλεγες να την αναβαθμίσεις με μία αλυσίδα;

Και ναι, είναι από τα πιο εντυπωσιακά hair trends που έχουμε δει τελευταία...

Το 2017 μπήκε δυναμικά με πολλά και ενδιαφέροντα trends. Έτσι, μετά τα 3D Unicorn Nails, τα wire nails και το dotted eyeliner, άλλη μία τάση ξεκίνησε δειλά-δειλά να εμφανίζεται. Την αρχή έκανε η ηθοποιός Vanessa Kirby, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα.


Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, η star προτίμησε να αναβαθμίσει την κλασική, γαλλική της πλεξούδα περνώντας μία ασημένια, μεταλλική αλυσίδα ανάμεσα στα μαλλιά. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο hairstylist και Image Maker, Adir Abergel σε συνεργασία με την Sara Bieler Sasson .


«Μια τέτοια αλυσίδα μπορεί να «φορεθεί» σε οποιοδήποτε τύπο πλεξούδας» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Abergel. «Για τα βραβεία SAG, έπλεξα μία ασημένια αλυσίδα στα μαλλιά της Vanessa και μετά δημιούργησα ένα πιο messy αποτέλεσμα. Ήθελα να δημιουργήσω μία έντονη διαφορά ανάμεσα στη ρομαντική πλεξούδα και το πιο edgy εφέ της αλυσίδας.»


Και το ερώτημα που προκύπτει σε αυτό το σημείο είναι αν εσύ θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο στο hairlook σου; Εμάς πάντως μας ενθουσίασε!

Update: Η Vanessa Kirby δεν ήταν η μόνη που έχει δοκιμάσει αυτό το hair trend. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Jessica Biel είχε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο!

jessica chain