French Balayage για ομοιόμορφο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σας!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
French Balayage για ομοιόμορφο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σας!
Andrea Adriani/IMAXTREE.COM

Η L'Oréal Professionnel αναδεικνύει την επαγγελματική εξειδίκευση με το French Balayage, την επαγγελματική υπηρεσία 2 βημάτων από τη που συνδυάζει τέλεια ομοιόμορφο ξάνοιγμα μ’ ένα θρεπτικό ρεφλέ.

Είναι εύκολο να λατρέψεις το χρώμα των μαλλιών με την τεχνική French Balayage, τη νέα τάση στα μαλλιά που ακολουθούν οι celebrities. Η τεχνική αυτή σας κάνει να μοιάζετε σαν να έχετε μόλις επιστρέψει από καλοκαιρινές διακοπές με ένα φυσικό ξάνοιγμα από τον ήλιο. Μπορείτε να έχετε υπέροχα μαλλιά με τρόπο διακριτικό, αλλά αισθητό. Ο όρος προέρχεται από τη γαλλική λέξη «balayer», που σημαίνει σκουπίζω ή βάφω. Το Balayage είναι μια τεχνική «φωτισμού» των μαλλιών, κατά την οποία το χρώμα εφαρμόζεται στα μαλλιά, για να δημιουργήσει ένα διαβαθμισμένο, πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δίνει φωτεινότητα και δημιουργεί αντιθέσεις στα μαλλιά, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ρίζα αν χρειαστεί. Το Balayage μπορεί να εφαρμοστεί και σε ξανθά μαλλιά αλλά και σε καστανά μαλλιά.

FB2021_KV_MODEL_TRIO_GROUP_COVER_PINTEREST.jpg

To Balayage τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές γιατί:

  • Φαίνεται πιο φυσικό από τις παραδοσιακές ανταύγειες: Το balayage ζωγραφίζει ειδικά επιλεγμένα μέρη των μαλλιών και τα συνδυάζει με τη φυσική σας βάση κι έτσι αποδίδεται ένα ωραίο παιχνίδισμα φωτός, πιο απαλό από τις παραδοσιακές ανταύγειες που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, που έχουν πιο εμφανείς γραμμές οριοθέτησης.
  • Απαιτεί λιγότερη συντήρηση από τις βαφές μαλλιών. Αυτό σημαίνει λιγότερη ζημιά στα μαλλιά και λιγότερος χρόνος στο κομμωτήριο, κάτι που προβληματίζει τη σύγχρονη γυναίκα με τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.
  • 100% εξατομικευμένο αποτέλεσμα με βάση τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Η τοποθέτηση, η διαβάθμιση και το χρώμα βασίζονται στην υφή, το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σας, επομένως είναι διαφορετικό για την κάθε γυναίκα και στόχο έχει να τονίσει ή ν’ απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
  • Είναι η απόλυτη τάση. Πολλές διασημότητες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχουν φέρει στο προσκήνιο αυτή την τάση του χρώματος στα μαλλιά.

Η L'Oréal Professionnel αναδεικνύει την επαγγελματική εξειδίκευση με το French Balayage, την επαγγελματική υπηρεσία 2 βημάτων από τη που συνδυάζει τέλεια ομοιόμορφο ξάνοιγμα μ’ ένα θρεπτικό ρεφλέ.

Φέτος, φωτίστε τη σκοτεινή σας πλευρά με το French Balayage Shadow, για έντονη αντίθεση ανάμεσα στη ρίζα και στα μήκη με ομοιόμορφο ξάνοιγμα και τέλεια αποδυνάμωση των θερμών τόνων.

293607678_2723877997746748_1230676780647632621_n.jpg

Διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος

Tο French Balayage σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε 3-4 μήνες χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας. Για να διατηρήσετε όμως το χρώμα σας ζωντανό και πλούσιο ​​μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο πρέπει ν΄ ακολουθείτε μία ρουτίνα περιποίησης με σαμπουάν, μάσκα και θερμοπροστατευτικά προϊόντα.

Το πρωτόκολλο περιποίησης Metal Detox της L'Oréal Professionnel είναι άμεσα συνυφασμένο με κάθε υπηρεσία βαφής. Προετοιμάζει την τρίχα πριν τη βαφή με το σπρέι της σειράς, και κλειδώνει το αποτέλεσμα στο λουτήρα με σαμπουάν και μάσκα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα συνεχίστε την περιποίηση με το σαμπουάν και τη μάσκα και στο σπίτι.

NEWSERIEEXPERT_METALDETOX_1200x1200px_SHAMPOO_300ML_ROUTINE_30158078_30163188-(6).jpg

Η φόρμουλα της σειράς Metal Detox βασίζεται στο μόριο της Γλυκοαμίνης που διεισδύει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται έως και στο εσωτερικό της τρίχας. Τα μαλλιά διατηρούν τη δύναμή τους, το χρώμα βελτιστοποιείται και το σπάσιμο της τρίχας μειώνεται έως και 87%.

Ζητήστε στο κομμωτήριό σας, τις επαγγελματικές υπηρεσίες της L'Oréal Professionnel (French Balayage Shadow, French Balayage) και τη σειρά περιποίησης Metal Detox, για τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα και εκπληκτική λάμψη στα μαλλιά σας!