We are calling it! Το ροδακινί θα είναι το πιο hot χρώμα στο manicure

Ευαγγελία Αλπίδου
We are calling it! Το ροδακινί θα είναι το πιο hot χρώμα στο manicure

Το peach fuzz είναι το χρώμα που έχει το ζουμερό ραδάκινο. Είναι μία ζεστή απόχρωση που ακτινοβολεί κομψότητα και ηρεμία.

Πριν λίγες εβδομάδες η Pantone αποκάλυψε το must χρώμα που θα δούμε παντού το 2024. Το «peach fuzz» είναι η απόχρωση που έρχεται να αντικαταστήσει το «viva magenta» της προηγούμενης χρονιάς. Από το εκρηκτικό viva magenta που είναι ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια, πηγαίνουμε σε μία απαλή απόχρωση που είναι ανάμεσα στο ροδακινί, το μπεζ και το ροζ. Το peach fuzz είναι το χρώμα που έχει το ζουμερό ραδάκινο. Είναι μία ζεστή απόχρωση που ακτινοβολεί κομψότητα και ηρεμία.

Αυτά είναι τα 5 χρώματα μαλλιών που αξίζει να τολμήσεις το 2024

https://www.instagram.com/reel/C0jbjLYAiAB/

Το ροδακινί manicure μπορείς να το υιοθετήσεις χειμώνα-καλοκαίρι

Ως beauty addicts, με το που ενημερωθήκαμε για το νέο χρώμα της Pantone, προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους για το πώς μπορούμε να εντάξουμε το hot χρώμα στα beauty looks. Ρουζ, κραγιόν και eyeshadows έχουν ήδη προστεθεί στο νεσεσέρ μας. Οι beauty lovers, καθημερινά δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα hacks με πρωταγωνιστή το ροδακινί. Ένας εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις το ροδακινί στην εμφάνισή σου είναι το manicure. Μετά από τα glitter και τα στρας στο manicure των Χριστουγέννων, τα peachy nails θα χαρίσουν μία ηρεμία και γαλήνη στα άκρα σου.

https://www.instagram.com/p/C1jv1kpuqcj/

Αυτή η παστελ απόχρωση που έχει το ραδακινί ταιριάζει τέλεια με όλα τα looks. Παρόλα αυτά, αν δεν θέλεις ακόμα να αποχωριστείς τις σκούρες, σοκολατί αποχρώσεις που επικρατούν στα βερνίκια της σεζόν, μην βιαστείς! Τα ροδακινί όπως αναφέραμε και παραπάνω θα είναι ο πρωταγωνιστής της χρονιάς. Μπορείς να το υιοθετήσεις οποιαδήποτε στιγμή θες στην εμφάνισή σου.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά ροδακινί nail arts για να πάρεις έμπνευση. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το ροδακινί χρώμα φαίνεται το ίδιο τέλεια σε κοντά και μακριά νύχια, με τετράγωνες ή στρογγυλεμένες άκρες. Ρίξε μία ματιά...