Peach fuzz: Το χρώμα της χρονιάς από την Pantone είναι τέλειο για το μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Peach fuzz: Το χρώμα της χρονιάς από την Pantone είναι τέλειο για το μακιγιάζ σου
Alessandro Viero/IMAXTREE.COM

Η Pantone μας συστήνει ένα νέο χρώμα το οποίο αποπνέει γαλήνη και ηρεμία.

Η Pantone, μετά από αρκετή έρευνα ανακοίνωσε το χρώμα που θα κυριαρχήσει παντού τη νέα χρονιά. Το Peach Fuzz, είναι το χρώμα του 2024! Μία ζεστή και απαλή απόχρωση η οποία φέρνει σε ισορροπία όλες τις αισθήσεις μας, γεύση, όραση, όσφρηση και αφή. Είναι το χρώμα που έχει το βελούδινο, απαλό και ζουμερό ροδάκινο που λατρεύουμε να τρώμε τους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/reel/C0jbjLYAiAB/

Το 2023, κυριαρχούσε το viva magenta, ένα χρώμα που απέπνεε σιγουριά και δυναμισμό. Μία απόχρωση που ήταν ανάμεσα στο κόκκινο και στο ροζ, θα το χαρακτηρίζαμε ένα έντονο μεθυστικό χρώμα, με το οποίο δημιουργήσαμε τα πιο τολμηρά looks. Από την άλλη για το 2024, η Pantone μας συστήνει ένα χρώμα το οποίο αποπνέει γαλήνη και ηρεμία. Σύμφωνα με την Leatrice Eisman, Executive Director του Ινστιτούτου Χρωμάτων Pantone, το Peach Fuzz είναι ένα χρώμα το οποίο θα φέρει ειρήνη και γαλήνη στον κόσμο. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Cowan-clp-F23-004.jpg

«Ζούμε σε μία εποχή συνεχής αναταραχής σε πολλές πτυχές της ζωής μας και ως αποτέλεσμα αυτού, η ανάγκη μας για φροντίδα, ενσυναίσθηση και συμπόνια συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο ισχυρή, καθώς φανταζόμαστε ένα πιο ειρηνικό μέλλον»

Το Peach Fuzz, λοιπόν, είναι ένα χρώμα γεμάτο αισιοδοξία και ειρήνη. Εκτός, από τη συναισθηματική αξία του χρώματος οι ροδακινί αποχρώσεις κυριάρχησαν στις συλλογές Spring/Summer 2024 στα φαντασμαγορικά catwalks που είδαμε στο Μιλάνο. Ως beauty addicts, δεν γίνεται να μην μιλήσουμε για τον κόσμο της ομορφιάς.

Altuzarra-bty-S19-004.jpg

Με το που ενημερωθήκαμε για το χρώμα του 2024, αναζητήσαμε τα beauty items που θα χαρίσουν στα beauty looks την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη της Peach Fuzz πινελιάς. Ρουζ, κραγιόν και σκιές σε ροδακινί αποχρώσεις θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα γεμίσουν με χρώμα τα καθημερινά outfits μας. Ρίξε μία ματιά...

Peach Fuzz Beauty Items:

BENEFIT-COSMETICS-Peachin'-WANDERful-World-Blush.png

BENEFIT COSMETICS, PEACHIN WANDERFUL WORLD BLUSH

Το ροδακινί ρουζ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, τόσο σε λευκές όσο και σε σταρένιες. Τα ροδακινί ζυγωματικά χαρίζουν ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

ESSIE-ESSIE-COLOR-372-PEACH-SIDE-BABE.png

ESSIE, ESSIE COLOR 372 PEACH SIDE BABE

Το ραδακίνι manicure αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Μία απόχρωση που θα κάνουμε ξανά και ξανά το καλοκαίρι του 2024.

RADIANT-LIP-GLAZE-04-Peach-Sparkle.png

RADIANT, LIP GLAZE 04 PEACH SPARKLE

Το ροδακινί lip gloss θα κάνει τα χείλη να φαίνονται juicy όπως το ζουμερό και λαχταριστό ροδάκινο.

KIKO-MILANO-SMART-COLOR-EYESHADOW.png

KIKO MILANO, SMART COLOR EYESHADOW

Η peach eyeshadow θα κάνει το βλέμμα απίστευτα clean και απαλό. Είναι ιδανικό για να γεμίσει με χρώμα τις all day εμφανίσεις.

FOREO-LUNA-4-body.png

FOREO, LUNA 4 BODY

Το Peach Fuzz θα κυριαρχεί παντού. Όλα τα beauty products θα είναι στην must απόχρωση της χρονιάς. Τέλειο;