Αντίο ξηρά χείλη! 6 lip balms με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το κραγιόν σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Έχουν μία βελούδινη υφή που ενυδατώνει και παραμένει στη θέση της για ώρες.

Σήμερα, θα σου μιλήσω για ένα beauty προϊόν που μου αρέσει να χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Οι φίλες μου γνωρίζουν πολύ καλά, ποιο προϊόν είναι αυτό... Μα φυσικά, το lip balm με χρώμα. Τα lip balms με χρώμα έρχονται να αντικαταστήσουν τα κλασικά κραγιόν που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα lip balms, λοιπόν, έχουν για εμένα την πιο σωστή σύνθεση! Δηλαδή, δεν είναι ούτε ματ, αλλά ούτε το προϊόν τους ξεχειλίζει από τα χείλη. Έχουν μία βελούδινη υφή που ενυδατώνει και παραμένει στη θέση της για ώρες. Άλλο ένα θετικό που έχουν τα lip balms είναι ότι μπορείς να τα εφαρμόσεις ανά πάσα στιγμή ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Μην ανησυχείς, δεν θα λερωθείς σε καμία περίπτωση! Με ένα μόνο πέρασμα θα έχεις ακαταμάχητα χείλη και ένα μοναδικό φυσικό χρώμα.

Ένα λαμπερό, natural αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες!

Stella-Mccartney-bks-S24-073.jpg

Ωστόσο, τα lip balms χαρίζουν ένα fresh look το οποίο θα κάνει το μακιγιάζ σου να φαίνεται καθαρό και healthy. Με πιο απλά λόγια, είναι το μυστικό για ultra chic makeup looks, ενώ αν θες να δημιουργήσεις ένα πιο έντονο μακιγιάζ μπορείς να τονίσεις το βλέμμα σου με ένα εντυπωσιακό smokey eye look που θα φέρει την τέλεια αρμονία στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

Extra tip: Επιπλέον, με ένα μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση, μπορείς να δημιουργήσεις φυσικά σαρκώδη χείλη! Πώς θα το κάνεις αυτό; Βγαίνοντας ελαφρώς έξω από το περίγραμμα των χειλιών σου. Τόσο απλό!

https://www.instagram.com/p/Cz7VZPIvGJI/

Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει για τα καλά, τα lip balms είναι το προϊόν που θα τους χαρίσει extra ενυδάτωση και θα σε βοηθήσουν να πεις bye bye στην ξηρότητα και στο ξεφλούδισμα. Νομίζω, πως τώρα καταλαβαίνεις γιατί έχω τα lip balms πάντα και παντού μαζί μου. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα lip balms με χρώμα και με μία απίστευτα βελούδινη υφή.
Μία δοκιμή θα σε πείσει!