Rainy day! 4 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σήμερα που βρέχει

Ευαγγελία Αλπίδου
Rainy day! 4 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σήμερα που βρέχει
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Έχουμε βρει αδιάβροχα ultra chic χτενίσματα τα οποία μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά μας από τις καιρικές συνθήκες.

Τις τελευταίες μέρες οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα, βροχές και κατακλυσμούς. Ο ουρανός από το πρωί είναι συννεφιασμένος και πριν φύγεις από το σπίτι πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε ομπρέλα. Η υγρασία, ο αέρας και η βροχή είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τα μαλλιά μας. Με το που ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας τα μαλλιά μας φριζάρουν και καταλήγουμε να είμαστε αχτένιστες στη μέση της ημέρας.

Βροχή και υγρασία; Πώς να αντιμετωπίσεις το φριζάρισμα στα μαλλιά σου

Παρόλα αυτά, εδώ στο beauty department του queen, έχουμε βρει τον τρόπο για να αγαπήσουμε τη βροχή και να πούμε αντίο στις bad hair days, με τα πιο stylish hair looks! Έχουμε βρει αδιάβροχα ultra chic χτενίσματα τα οποία μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά μας από τις καιρικές συνθήκες. Πριν βγεις έξω στο κρύο και στη βροχή, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις τα hairstyles που θα σε κάνουν από εδώ και πέρα να διασκεδάζεις με τον rainy καιρό. Εσύ, ποιο θα επιλέξεις σήμερα;

Μεταξωτό Μαντήλι

New-York-str-S24-0226.jpg

Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις μαντήλια, καπέλα και φουλάρια και να πιάσεις τα μαλλιά σου. Το μεταξωτό μαντήλι θα καμουφλάρει τα μαλλιά σου από τη βροχή, αλλά και σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να τα λούσεις εχθές το βράδυ. Πέρασέ το γύρω από τα μαλλιά και σε δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσει το πιο stylish look.

Αλογοουρά

New-York-str-S24-0138.jpg

Η αλογοουρά είναι από τα πιο εύκολα χτενίσματα. Για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να ταιριάζεις με το rainy mood που επικρατεί έξω, δημιούργησε ένα glossy εφέ χρησιμοποιώντας ένα λάδι μαλλιών. Η ponytail θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα office looks σου.

Wet look

New-York-str-S24-0146.jpg

Το wet look θα σε κάνει να εναρμονιστείς τέλεια με τον καιρό! Είναι ένα hairstyle που μπορείς να το κάνεις από το πρωί και να σε συντροφεύσει μέχρι το βράδυ. Μπορείς να προσθέσεις glitter και στρας και να δημιουργήσεις μία funky πινελιά στο beauty look σου.

Sleek bun

New-York-str-S24-0032-(1).jpg

Ο sleek κότσος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων! Μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο styling. Είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν όλα τα it girls για να αναδείξουν τα casual και formal looks τους.