Η Δανάη Μπάρκα έκανε μία περίτεχνη αλογοουρά που ταιριάζει σε κάθε περίσταση

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι εμπνευσμένο από τα 60's σε μία πιο σύγχρονη και ανανεωμένη εκδοχή.

Η Δανάη Μπάρκα, φαίνεται να διανύει μία από τις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς ανεβάζει τις πιο fashionable φωτογραφίες, χαρίζοντάς μας απλόχερα στιλ και έμπνευση. Τις γιορτές η γνωστή παρουσιάστρια μας εντυπωσίασε με το στιλ και τα festive looks που επέλεγε κάθε φορά. Τόσο τα λαμπερά φορέματα όσο και τα μαγευτικά χτενίσματα και μακιγιάζ ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και θέλαμε να τα υιοθετήσουμε στις καθημερινές εμφανίσεις μας.

https://www.instagram.com/p/C0SHrMTsw15/

Δημιούργησε το τέλειο beauty combo

Ως beauty addicts, αυτό που ξεχωρίσαμε από την αγαπημένη παρουσιάστρια είναι η περίτεχνη αλογοουρά που επέλεξε πριν από λίγες μέρες να κάνει στα μαλλιά της. Η Δανάη Μπάρκα, έπιασε τα μαλλιά της μία ψηλή αλογοουρά, κάνοντας χωρίστρα στο πλάι. Η high ponytail είχε στο τελείωμα το flip εφέ το οποίο έκανε τις άκρες να έχουν φορά προς τα επάνω. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι εμπνευσμένο από τα 60's σε μία πιο σύγχρονη και ανανεωμένη εκδοχή.

Αντίο ξανθό! Η Βίκυ Καγιά έκανε τα μαλλιά της με το απόλυτο καστανό του χειμώνα

Η Δανάη Μπάρκα, ολοκλήρωσε το beauty look της με έντονο eyeliner και με μία ροζ απόχρωση που έκανε τα χείλη της απίστευτα ζουμερά. Το iconic hairstyle, της Δανάης, μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση και με οποιοδήποτε look. Για το πρωί στο γραφείο επέλεξε ένα natural μακιγιάζ με ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ για τις night out εμφανίσεις δημιούργησε ένα τολμηρό cat eye look και πρόσθεσε ένα κατακόκκινο κραγιόν. Με δύο απλές κινήσεις θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο beauty combo.

417226121_726781729413055_5299876552426349688_n.jpg

Για να πετύχεις το χτένισμα της Δανάης το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου στο πλάι και στη συνέχεια να τα πιάσεις μία ψηλή αλογοουρά. Για να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps και να δημιουργήσεις με απόλυτη επιτυχία το χτένισμα από τα 60's, σου έχουμε παραθέσει μερικά TikTok videos για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι. Ρίξε μία ματιά... Καλή επιτυχία, Queen!