Βασιλική oμορφιά

Βασιλική oμορφιά

Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας σαν βασίλισσα και δώστε του την πιο πολυτελή φροντίδα.

Είναι τόσο απλό να αλλάξετε διάθεση και να νιώσετε πραγματικά βασίλισσα που δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνετε. Δε χρειάζεται να κάνετε τεράστια έξοδα, αλλά να φερθείτε έξυπνα και επιλέξετε προϊόντα που ξεχωρίζουν και να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε σας.

Στη Fresh Line στη σειρά Royal Beauty, υπάρχουν πολυτελείς σειρές προϊόντων με παραδεισένια αρώματα για αξέχαστα μπάνια και ιδανική περιποίηση του σώματος. Οι συνταγές περιέχουν πολύτιμα πλούσια έλαια, πέρλες, glitter, φυτικές ίνες μεταξιού και αυτή η υπέροχη πολυτέλεια μεταβάλει την καθημερινότητα σας και σας ταξιδεύει σε ένα κόσμο μαγικό ονειρεμένο όπου νιώθετε σαν πριγκίπισσες.

Οι επιλογές είναι τρεις: Phaedra / Φαίδρα, The Princess of Luxury. Η πριγκίπισσα της πολυτέλειας τυλιγμένη στα μοβ με ασημένιο glitter, με αιθέρια έλαια από βιολέτα, ίρις, μιμόζα, νεράντζι και πολλά άλλα που δίνουν μια λεπτή, φίνα πολυτελή αρωματική νότα σε κάθε σας κίνηση.

Cassandra / Κασσάνδρα, The princess of Fantasy. Η πριγκίπισσα της φαντασίας που σε μεταφέρει στο δικό της βασιλικό κόσμο και σας χαρίζει ένα συναρπαστικό αίσθημα πολυτέλειας και απόλαυσης με τη βανίλια το Ylang-ylang και το άρωμα musk σε περίοπτη θέση.

Kyveli / Κυβέλη, The Princess of Beauty. Η πορφυρένια σειρά της πριγκίπισσας της ομορφιάς με τριαντάφυλλο, γιασεμί, ylang – ylang, σανδαλόξυλο και πολλά άλλα αιθέρια έλαια από την Ανατολή.