Τολμήστε τις αλλαγές στα μαλλιά σας!

Τολμήστε τις αλλαγές στα μαλλιά σας!

O hair stylist Yanni εξηγεί το γιατί και προτείνει τα νέα trends

«Σε Ευρώπη και Αμερική, οι γυναίκες αλλάζουν πάνω από 100 φορές το σχήμα του κουρέματός τους, κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, κάνουν τουλάχιστον 3-4 ριζικές αλλαγές χρώματος» λέει ο hair stylist Yianni και συνεχίζει «Φυσικά, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοιες έρευνες, αλλά δε νομίζω ότι το αντίστοιχο νούμερο αγγίζει το 30%.»

Και λύνοντας μας την απορία εξηγεί τι τους οδηγεί σε μια τόσο συχνή αλλαγή. «Περίπου οι μισές απάντησαν ότι αισθάνονται βαρετά με τον εαυτό τους. Κάποιες ψάχνουν να βρουν τα όριά τους και άλλες αναζητούν μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, ένας ακόμα λόγος για να αλλάξει μια γυναίκα τα μαλλιά της είναι για να εξαφανίσει τα λευκά και βέβαια, στα γενέθλια κάθε δεκαετίας ή μετά τη γέννηση ενός παιδιού» λέει ο Yianni και συμπληρώνει «Όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι μεταμορφώσεις φτιάχνουν τη διάθεση και ανεβάζουν την ψυχολογία».

«Στο νέο χρόνο που ήδη διανύουμε, θα ζήσουμε τη σοφιστικέ εκδοχή όλων των κουρεμάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας τάσης της σεζόν αποτελεί η Ζιζέλ, με το ανάλαφρο balayage και τις αέρινες σκάλες» παρατηρεί.

«Μακριά με ανάλαφρα επίπεδα ή φράντζες που καλύπτουν το μέτωπο θεωρούνται δυνατές αλλαγές, αν το πρόσωπο και το προφίλ σας το επιτρέπουν. Στα κοντά, pixie look χτενίσματα είναι απαραίτητα τα δυνατά χρώματα με έντονα τελειώματα, ενώ η σοφιστικέ έκδοσή τους προβάλλει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητας. Στο μεσαίο μήκος, αν και φορέθηκε αρκετά πέρυσι, οι αποχρώσεις εμφανίζονται φέτος λίγο πιο άτονες. Όπως και να έχει, η ανάλαφρη κίνηση είναι απαραίτητη» συμβουλεύει ο Yianni και καταλήγει «Βέβαια, δεν παραλείπουμε την ίδια πρόταση στα ίσια μαλλιά, που τόσο λατρεύει η Ελληνίδα.»