Chloe Sevigny: έχει στυλ και το αποδεικνύει

Chloe Sevigny: έχει στυλ και το αποδεικνύει

Γυμνό δέρμα, μακριές και διαχωρισμένες βλεφαρίδες πορτοκαλοκόκκινα χείλη και sleek μαλλιά. To look της Chloe Sevigny, θυμίζει παλιότερες εποχές. Μήπως, όμως, ξαναγυρνάνε δριμύτερες;

Έτσι φαίνεται. Τα μαλλιά, πολλές φορές πλησιάζοντας το καλοκαίρι πηγαίνουν σε χτενίσματα που απαιτούν πολύ gel, κερί ή πηλό, ώστε να τα τιθασεύσουν, να αφαιρέσουν τον όγκο τους και να τα κρατήσουν πίσω ακίνητα ότι κι αν γίνει. Αυτό το κάπως ανδρόγυνο look, αφού το έχουμε δει και από πολλούς άντρες-celebrities στο παρελθόν, φαίνεται ότι κερδίζει οπαδούς ξανά -θυμηθείτε και τη Heidi Klum σε παλιότερη εμφάνιση της.


Το πλήρως εκτεθειμένο πρόσωπο, είναι κι αυτό στο ανδρόγυνο πνεύμα, αφού αποποιείται το χρώμα σε μάτια και μήλα. Η επιδερμίδα της είναι διάφανη και φυσική. Οι βλεφαρίδες είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση ενώ αξίζει να προσέξετε ότι οι κάτω και οι πάνω βλεφαρίδες μοιάζουν αν είναι το ίδιο μεγάλες – αποτέλεσμα που μπορεί να σας δώσει μία μάσκαρα για μήκος και διαχωρισμό, η οποίa θα δουλευτεί σε στρώσεις με έμφαση στις κάτω βλεφαρίδες.


Το κραγιόν της ματ και μέσα στα πλαίσια των χειλιών χωρίς υπερβολές και μεγεθύνσεις κάνει το look να φαντάζει ακόμη πιο αυστηρό, αλλά του δίνει και μία επίσημη νότα. Για σκεφτείτε, μήπως είναι ένα look που σας ταιριάζει. Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να το πετύχετε εύκολα και ότι η Chloe Sevigny, έχει αποδείξει το καλό της γούστο στο παρελθόν αρκετές φορές.