Αντιγράψτε το look: Sexy μακιγιάζ από το show των Dolce&Gabbana

Αντιγράψτε το look: Sexy μακιγιάζ από το show των Dolce&Gabbana

Οδηγίες step by step από την Pat McGrath

Μετά το show των Dolce&Gabbana για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013, η makeup artist Pat McGrath έκανε ένα mini masterclass όπου έδειξε πώς δημιούργησε το look με τα νέα προϊόντα μακιγιάζ του brand.

1. Ξεκινήστε προετοιμάζοντας την επιδερμίδα με το Perfect Matte Liquid Foundation, που δίνει ματ τελείωμα αλλά έχει φόρμουλα που "κινείται" με την επιδερμίδα, έχει απόλυτη αίσθηση άνεσης και δεν στεγνώνει. Απλώστε τη με τα δάχτυλά σας και ένα πινέλο και βάλτε μια ιδέα χρώματος στα ζυγωματικά με το Luminous Cheek Colour, στη νέα απόχρωση Provocative.

2. Στα μάτια απλώστε την μπορντώ σκιά Pigeon's Blood και τις γήινες και χρυσές αποχρώσεις της παλέτας Vulcano Smooth Eye Colour Quad. Αυτό είναι ένα σοφιστικέ smoky eye, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα γκρι,μαύρα και μπλε.

3. Δώστε έμφαση στο βλέμα με το μολύβι Intense Kohl Eye Crayon, Dahlia, σύρριζα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου χρησιμοποιείστε το True White Intense Kohl Eye Crayon για να κάνετε το βλέμμα πιο ανοιχτό και φωτεινό.

4. Στη συνέχεια έρχεται ενα νέο προϊόν, το Passioneyes Duo Mascara: Curl & Volume. Σε αυτό το μακιγιάζ συνδύασα το Blu Indaco με το Dahlia Kohl Eye Crayon, γιατί αναδεικνύονται και τα δύο χρώματα. Απλώστε τη μάσκαρα αργά, αφήνοντας ένα λεπτό ανάμεσα σε κάθε στρώση. Δουλέψτε από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω, στις άνω και κάτω βλεφαρίδες, μετά πιέστε ελαφρά τις πάνω βλεφαρίδες για να ενισχύσετε την καμπύλη τους. Το ειδικό σχήμα που έχει το βουρτσάκι κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά, τους δίνει καμπύλο σχήμα, τις ντύνει με πλούσιο χρώμα και τις κρατάει ελαστικές, ακόμα και οταν έχει στεγνώσει η μάσκαρα.

5. Για να κρατήσετε την ισορροπία του look, απλώστε στα χείλη το Passion Duo Gloss Fusion Lipstick στην αποχρωση Rose to the lip, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και βάζοντας μια ελάχιστη ποσότητα χρώματος ακριβώς κάτω από το περίγραμμα, για να δώσετε μια πιο "ζουμερή" αίσθηση. Ταμπονάρετε με ένα μαντηλάκι και περάστε μια δεύτερη στρώση.