Μυστικά για τέλειο πιστολάκι από τον hairstylist της Olivia Palermo!

Μυστικά για τέλειο πιστολάκι από τον hairstylist της Olivia Palermo!

Θέλει τρόπο! 

Η Olivia Palermo δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα style icons αλλά έχει και υπέροχα, λαμπερά μαλλιά που κουβεντιάζονται σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση!

Όμως το it girl δεν κρατάει τα beauty secrets που μαθαίνει μόνο για τον εαυτό της. Σε πρόσφατο post που ανέβασε στο site της, αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδωσε ο hairstylist Andre Davis για τέλειο πιστολάκι. Πριν το επόμενο brushing, λοιπόν, διαβάστε προσεκτικά τα βήματα που θα ακολουθήσετε:

1. Προετοιμάστε σωστά τα μαλλιά σας, το λούσιμο και το conditioner είναι σημαντικά. Επιλέξτε φόρμουλες που αναδομούν τα μαλλιά και επαναφέρουν το pH τους, διορθώνουν τις φθορές και αποκαθιστούν την ισορροπία τους, ώστε να γίνουν πολύ απαλά.

2. Αφού λουστείτε, σε νωπά μαλλιά απλώστε mousse που θα επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σας. Κάντε μασάζ στις ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού και μετά χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, ώστε να πάει παντού.

3. Ξεκινήστε το στέγνωμα κατευθύνοντας τον αέρα στις ρίζες, καθώς τις ανασηκώνετε ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Στόχος σας είναι να στεγνώσετε πρώτα τις ρίζες και μετά τα υπόλοιπα μαλλιά, περνώντας τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα μαλλιά σας.

4. Όταν είναι σχεδόν στεγνά, πάρτε μια στρογγυλή, κεραμική βούρτσα μετρίου μεγέθους και ξεκινήστε: πάρτε μια φαρδιά τούφα στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού σας και στεγνώστε την με κατεύθυνση προς τα μπροστά, αφήνοντας μια ελαφριά κίνηση στις άκρες. Κάντε το ίδιο στο αριστερό και στο δεξί τμήμα του κεφαλιού σας, το ίδιο και στην κορυφή του κεφαλιού, και μετά στο πίσω τμήμα- πάντα με κατεύθυνση προς τα μπροστά.

5. Τέλος, ρίξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, μακριά από το πρόσωπό σας, βρείτε την χωρίστρα που σας κολακεύει, χτενίστε τα απαλά και είστε έτοιμη για το κόκκινο χαλί!