Η γενναιοδωρία +5 ακόμη λόγοι για τους οποίους η Jennifer Aniston θα μπορούσε να είναι κολλητή σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η γενναιοδωρία +5 ακόμη λόγοι για τους οποίους η Jennifer Aniston θα μπορούσε να είναι κολλητή σου
Invision

H 53χρονη ηθοποιός είναι η bff που όλες θα θέλαμε να έχουμε.

Η Jennifer Aniston είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της που διέγραψαν λαμπρή καριέρα στο Hollywood. Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα την θυμόμαστε για πάντα ως Rachel της δημοφιλούς σειράς «Τα φιλαράκια», η οποία απαριθμεί εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο.

H 53χρονη σταρ έχει ελληνικές ρίζες αφού ο πατέρας της John Aniston, γεννήθηκε ως Γιάννης Αναστασάκης στα Χανιά της Κρήτης, αλλά μετακόμισε στις ΗΠΑ από πολύ μικρή ηλικία. Όπως πολλοί Έλληνες μετανάστες στην Αμερική, αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του και έτσι το Αναστασάκης έγινε Άνιστον.

«Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Έγινε 81 και ίσα που έχει μια ρυτίδα. Και ούτε η γιαγιά μου είχε, που ήταν 95 ετών όταν πέθανε», έχει δηλώσει η διάσημη ηθοποιός για την καταγωγή της.

6 λόγοι για τους οποίους η Jennifer Aniston θα μπορούσε να είναι η bff σου

Το να διατηρείς αληθινές φιλίες όταν είσαι παγκοσμίου φήμης ηθοποιός μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη υπόθεση όμως η Jennifer Aniston είναι μια από τις λίγες σταρ του Ηollywood που όλες θα θέλαμε να έχουμε στην παρέα μας. Τα χαρίσματά της είναι πολλά και στη λίστα που ακολουθεί θα τα ανακαλύψεις όλα.

1) Δεν ξεχνά τους καλούς, παλιούς της φίλους

Πολλοί celebrities αλλάζουν συμπεριφορά μόλις γίνουν μεγάλα ονόματα και ξεχνούν τα άτομα που γνώριζαν όταν πρωτοξεκίνησαν. Η Jennifer Aniston δεν ανήκει σε αυτούς αφού διατήρησε αναλλοίωτες τις φιλίες της κατά τη διάρκεια των δεκαετιών με stars όπως η Reese Witherspoon, η Mandy Moore, η Courteney Cox και η Lisa Kudrow.

2) Παραμένει πάντα θετική

Η διάσημη ηθοποιός έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες ωστόσο έχει αποφασίσει να παραμένει πάντα αισιόδοξη.

«Μπορείς είτε να θυμώσεις είτε να γίνεις μάρτυρας, είτε μπορείς να πεις: «Έχεις λεμόνια; Ας φτιάξουμε λεμονάδα», έχει δηλώσει η Aniston.

3) Σπεύδει να είναι δίπλα στους φίλους της σε δύσκολες στιγμές

H Courtney Cox είχε 7 αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος πριν γεννήσει την κόρη της, Coco. Η Jennifer Aniston ήταν ένας από τους ανθρώπους που την στήριξαν έμπρακτα.

Miss Universe: Η R’ Bonney Gabriel από τις ΗΠΑ αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα για το 2022

4) Είναι αρκετά γενναιόδωρη

Ο Mathew Perry ομολόγησε σε συνέντευξη πόσο σκληρά προσπάθησε να κρύψει τον εθισμό του από τους συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια. Η Aniston ήταν αυτή που του βοήθησε και ο ηθοποιός της είναι ακόμα ευγνώμων για αυτό.

5) Δεν ζηλεύει αλλά χαίρεται τις επιτυχίες των συναδέλφων της

Η Aniston επιβραβεύει τα επιτεύγματα άλλων ηθοποιών και χαίρεται ειλικρινά για την επιτυχία των συναδέλφων της. Ήταν μια από τις πρώτες που στήριξαν την Drew Barrymore όταν έκανε μια ανακοίνωση για την έναρξη της νέας της τηλεοπτικής εκπομπής.

6) Νοιάζεται πραγματικά για τους φίλους της

Η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler γνωρίστηκαν όταν ήταν περίπου 14 ετών. Αυτή η γνωριμία έχει γίνει αληθινή φιλία. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η Aniston τον ενθάρρυνε να προσέχει την υγεία του και να ακολουθήσει μια πιο υγιεινή διατροφή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com