Συνταγή για το θεϊκό cake πορτοκάλι

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για το θεϊκό cake πορτοκάλι

Από καιρό ήθελα να φτιάξω ένα cake ιδιαίτερο σε γεύση και πιστεύω το πέτυχα με αυτή την συνταγή.

Το σπίτι μοσχομύρισε και το αποτέλεσμα .. μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω ..

Υλικά :

Orange Cake

125 γρ lurpak θερμοκρασία δωματίου

1/4 κούπας γάλα φρέσκο πλήρες

1/4 κούπας χυμός από φρέσκα πορτοκάλια

2 αυγά

3/4 κούπας ζάχαρη άχνη

1 1/2 κούπας αλεύρι που φουσκώνει κοσκινισμένο

1 κσ ξύσμα πορτοκαλιού

ORANGE ICING :

1/3 κουπας lurpak σε θερμοκρασία δωματίου

1 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη

2 κσ χυμό πορτοκάλι

1/2 κσ ξύσμα πορτοκαλιού

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα ( ψήνουμε για 30-40 λεπτά) .

Η φορμα για το cake πρέπει να είναι η μακρόστενη σαν την δική μου 20χ10 ή στρογγυλή 20εκ.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το cake μαζί και τα βάζετε στον φούρνο. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζετε και αφήμετε να κρυώσει ιδανικά σε μια σχάρα πάνω.

Εντωμεταξύ σε ένα μπωλ ετοιμάζετε το icing ανακατεύοντας καλά.

Μόλις έχει κρυώσει το cake το απλώνετε από πάνω καλά να πάει παντού και μπορείτε να διακοσμήσετε με κομμάτια πορτοκαλιού και έξτρα ξύσμα.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/majenco