Oι 3 καλοί λόγοι για να μην κάνεις one night stand (όσο και αν το έχεις ανάγκη)

Oι 3 καλοί λόγοι για να μην κάνεις one night stand (όσο και αν το έχεις ανάγκη)

Και δεν είμαστε η μαμά σου!

Είναι σέξι, γοητευτικός. Σε φλέρταρε, βάζοντας όλη του τη μαεστρία. Είσαι έτοιμη να πεις το μεγάλο "ναι" για να πάτε σπίτι του. Πριν πληρώσετε τον λογαριασμό σκέψου ακόμη μια φορά και πράξε αναλόγως...

Αν δεν πέτυχε την πρώτη φορά γιατί να πετύχει τώρα;
Αυτό βρίσκει εφαρμογή στο one night standμε τον πρώην σύντροφό σου ή στον πρώην friend with benefit. Το σεξ με οποιονδήποτε πρώην είναι άνετο μεν, αλλά μεγάλο λάθος δε και συμβαίνει όταν νιώθουμε μόνοι, λίγο μεθυσμένοι, απογοητευμένοι και γενικά όταν βιώνεις αρνητικά συναισθήματα. Κάθε φορά που θα θες να ξαναπάς μαζί του για μια τελευταία φορά θυμήσου γιατί σταματήσατε τις σχέσεις σας και βγες εκεί έξω για κάτι καλύτερο!

Το θες πραγματικά;
Τη στιγμή που θα πεις "είναι ωραίος, μυστηριώδης και σέξι" σκέψου πως θα νιώσεις το επόμενο πρωί όταν δεν θα έχετε καμία οικειότητα, εκείνος δε θα σου προσφέρει ούτε καφέ και εσύ από το άγχοςσου θες απλά να φύγεις για το σπίτι του. Και όταν πας σπίτι σου θες πάλι να βάλεις τον εαυτό σου στην επίπονη διαδικασία να περιμένεις τηλέφωνό του; Δεν το θες πίστεψέ μας!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις;
Ξέρουμε πως υπάρχει! Ένα βιβλίο, μια καλή ταινία ή ακόμα και μια βραδιά με τους φίλους σου μπορεί να είναι ένας πολύ πιο απολαυστικός τρόπος να περάσεις το βράδυ σου από ένα ανούσιο one night stand που μπορεί να σου φέρει ακόμη περισσότερο δράμα στην ήδη ταλαιπωρημένη ερωτική σου ζωή!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο! Ο τύπος του σώματός σου αποκαλύπτει πόσο καλό σεξ κάνεις