Φιλί φιλί με... λυτρώνεις: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα φιλιά που ανταλλάσσεις

Φιλί φιλί με... λυτρώνεις: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα φιλιά που ανταλλάσσεις

Το κείμενο αυτό γράφεται στα τυφλά, γιατί ως γνωστόν, το σωστό φιλί απαιτεί τα μάτια να είναι κλειστά! Φιλί στο μάγουλο, στο χέρι, στο κούτελο, στα χείλη. Φιλί ερωτικό, φιλί φιλικό, μέχρι όλα να έρθουν τούμπα και να μετατραπεί σε αυτό το «κάτι» άλλο. Το φιλί είναι ο πιο όμορφος τρόπος να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Κρύβει μέσα του: Χαρά, αγάπη, έρωτα, πάθος, μίσος (θυμίζω κάπου εδώ ότι ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα), θαυμασμό, σεβασμό.

tumblr o9wdnebpvZ1t5lebyo1 500

Φιλί στο μάγουλο



Αυτό το φιλί μπορεί να σημαίνει πολλά, ανάλογα με το ποιος σου το δίνει.

Μπορεί να είναι σημάδι συμπάθειας, αγάπης αλλά και ερωτικής έλξης στο ξεκίνημά της. Μην πέσεις στα πατώματα αν στο πρώτο ραντεβού σε φιλήσει στο μάγουλο, μπορεί να είναι ντροπαλός ή να μη θέλει να πέσει με τα μούτρα. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω! Αν σε φιλήσει 3 φορές είναι Γάλλος. Μπιζού!

Φιλί στο χέρι

THE hand kiss 2x05 turnadette 33889520 245 210




Γυρνάμε κάποιες δεκαετίες πίσω, όλα γίνονται ασπρόμαυρα, αλλά μας αρέσει. Αγόρια που σου φιλούν το χέρι σε σέβονται, σε εκτιμούν, θα προχωρήσουν αργά αλλά σίγουρα. Αν και μπορεί να μην πιστέψεις την τόση ευγένειά του, με ένα τέτοιο φιλί σε έχει κερδίσει στο λεπτό!

Το φιλί στα πεταχτά

815977

Εδώ έχουμε θέμα, μπορεί να είναι από ντροπή ή αμηχανία, μπορεί να είναι από έλλειψη ενδιαφέροντος. Αν δοθεί στο μάγουλο ή στο κούτελο και δεν είναι από βιασύνη (τύπου φεύγει το πλοίο, σηκώνεται η μπουκαπόρτα) τα πράγματα δεν είναι και πολύ θετικά. Δώσε άλλη μία ευκαιρία για να βεβαιωθείς στα σίγουρα.

Φιλί με τα μάτια ανοιχτά

anoixta




Λίγο δεν το πιστεύει αυτό που του συμβαίνει, λίγο σε θέλει τόσο πολύ και του αρέσεις, που θέλει να σε κοιτάει συνέχεια. Όταν ενώ σε φιλά σε κοιτάζει μέσα στα μάτια (ιδανικά κρατάει απαλά και το πρόσωπό σου) αισθάνεσαι μια σιγουριά για τα συναισθήματά του και καλά κάνεις. Του αρέσεις πολύ!

tumblr lpwdq0eS6f1qcnhhzo1 500

Φιλί με μάτια κλειστά:



Φίλα με λοιπόν στο ξαναλέω, φίλα με, για λίγη σιγουριά, για να παραφράσουμε το γνωστό στίχο του Μάνου Ξυδού. Κλείνει μάτια και σε φιλάει, δηλαδή αφήνει όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις να δράσουν. Το φιλί αυτό, συνήθως έχει διάρκεια και συνοδεύεται από τιτιβίσματα πουλιών και ουράνια τόξα σε πράσινα λιβάδια με πεταλούδες. Είναι το φιλί που έχεις ονειρευτεί καιρό τώρα ότι σου δίνει και επιτέλους φτάνει η ώρα να πραγματοποιηθεί! Στις ταινίες συνοδεύεται και από το δικό σου χαριτωμένο σήκωμα του ποδιού προς τα πίσω. Ναι, σε θέλει.

Το γαλλικό φιλί

galliko



Έχουν γραφτεί άρλεκιν, σενάρια και άπειρα τραγούδια για το φιλί αυτό! Επίσης έχουν κλείσει και μερικά σπίτια… Με αυτό το φιλί επιβεβαιώνεις με σιγουριά κατά 99% ότι σε θέλει, σε ποθεί, δεν κρατιέται άλλο. Κρατάω το 1% για εκείνους τους έμπειρους γαλλο-φιλάκιδες που μοιράζουν φρούδες ελπίδες στα έντιμα κορίτσια.

Σε αυτό το φιλί πρωταγωνιστεί ένας ακόμα μυς. Η γλώσσα. Συνήθως έχει διάρκεια, πάθος και συνοδεύεται από τα γνωστά «μέλια» που τρέχουν στα πατώματα! Ωπα, σιγά παιδιά, get a room!



Ό,τι φιλί και να ανταλλάξεις, σε αναζωογονεί και αισθάνεσαι υπέροχα! Επίσης με ενός λεπτού φιλί καταναλώνεις 26 θερμίδες, (ποια άτκινς, ξεκίνα τα ματς μουτς)! Ναι, θα φιλήσεις αρκετούς βατραχάκους η αλήθεια είναι, σε τούτη τη ζωή, αλλά πού θα πάει, ένας θα βρεθεί να είναι και λίγο πρίγκιπας!

final