10 ψέματα που όλες λέμε στον εαυτό μας για το σεξ και τους άντρες

Γωγώ Φούντα
10 ψέματα που όλες λέμε στον εαυτό μας για το σεξ και τους άντρες

Mην κρύβεσαι... Τα λες κι εσύ!

Μπορεί η κοινωνία μας το ψέμα να το εκλαμβάνει ως κάτι αρνητικό και σίγουρα μη επιθυμητό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, είναι και μερικές φορές που η αλήθεια δε βγαίνει από τα χείλη. Εκτός βέβαια από τα κατά συνθήκη ψέματα, τα οποία λέμε αν θέλουμε να προστατεύσουμε κάποιον ή να αποφύγουμε μία κατάσταση, είναι και εκείνα που λέμε στον ίδιο μας τον εαυτό, συνήθως όταν θέλουμε να δικαιολογήσουμε μία πράξη που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δε θα μας βγει σε καλό. Και φυσικά, τα μεγαλύτερα ψέματα, είναι αυτά που λέμε όταν η συζήτηση φτάνει στο θέμα των αντρών και του σεξ. Ναι φίλη μου, λες τεράστια ψέματα προκειμένου να κάνεις την τρέλα που έχεις βάλει στο μυαλό, μόνο και μόνο για να μη νιώθεις τύψεις στη συνέχεια. Ας πάμε να δούμε τα βασικά από αυτά.

1. Το σεξ θα μας φέρει πιο κοντά: Αν ένας άντρας έχει απομακρυνθεί από σένα, ο χειρότερος τρόπος για να τον φέρεις κοντά σου είναι μέσω σεξ! Ακόμα χειρότερα, όταν είστε στην αρχή της γνωριμίας και θέλεις να τον κάνεις τρελό και παλαβό για σένα. E με το σεξ δε θα το καταφέρεις! Βασικά θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο!

2. Όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι: Μία φτηνή δικαιολογία για τους σκάρτους άντρες που διαλέγεις! Ή για να μην είμαστε τόσο αυστηροί για όλους αυτούς με τους οποίους δεν ταιριάζεις. Άσε κορίτσι μου τις υπεκφυγές και αντιμετώπισε την αλήθεια!

3. Το να εμφανιστείς ξημερώματα σπίτι του για να συζητήσετε για τη σχέση σας είναι φυσιολογικό: Όχι δεν είναι! Το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο παρανοικό, όταν δεν έχεις καν σχέση μαζί του! Γιατί το έχουμε ακούσει κι αυτό.

4. Δεν το εννοούσε: Συγνώμη φίλη μου, αλλά μάλλον το εννοούσε. Και αυτό και το προηγούμενο και το επόμενο!

5. Τα ερωτευμένα ζευγάρια περνούν όλη την ώρα τους μαζί: Αυτό μάλλον θα το πετάξεις όταν θα θελήσει να πάει για μπύρα με τους φίλους του! Και στο κάτω κάτω, εσύ που ξέρεις ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου;

6. Ίσως έχασε τον αριθμό μου: Προφανώς και δεν τον έχασε βρε κορίτσι μου. Πολύ απλά όταν στον ζήτησε ήταν μεθυσμένος, ήταν σε mood για φλερτ ή οτιδήποτε άλλο. Καλύτερα να μη σου στείλει, γιατί πολύ πιθανόν να είχε και σχέση. Just saying.

7. Eγώ θα τον αλλάξω: Πρόσεχε μην αλλάξεις εσύ στο τέλος. Βασικά αν κάποιος δε θέλει να αλλάξει από μόνος του, δεν υπάρχει περίπτωση να πειστεί από κανέναν άλλο. Όταν μάλιστα η αλλαγή έχει να κάνει με γάμους και παιδιά, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Αν θέλεις οικογένεια, φύγε μακριά!

8. Στην αγάπη πρέπει να δίνεις και όχι να παίρνεις: Όχι φυσικά! Όλα είναι θέμα giving and receiving. Και ναι, δίνεις κάτι και δεν παίρνεις αντάλλαγμα. Αλλά όταν αυτό διαιωνίζεται, τότε παύεις να θεωρείσαι ερωτευμένη και θεωρείσαι απλά χαζή.

9. Για να είσαι σέξι πρέπει να είσαι κορμάρα: Ότι είσαι ενήλικη και μπορεί να πιστεύεις κάτι τέτοιο σχεδόν μας τρομοκρατεί! Είναι δυνατόν το sex appeal να έχει να κάνει με το αν μία γυναίκα είναι λεπτή ή πιο παχουλή; Για κάνε μας τη χάρη.

10. Η ζωή μου χωρίς άντρα είναι μισή: Κανένας άνθρωπος δε χρειάζεται σχέση για να ζήσει καλά ή να κάνει πράγματα που επιθυμεί. Η σχέση και ο έρωτας είναι εδώ για να σου κάνουν τη ζωή πιο όμορφη, αλλά όχι να στην... ολοκληρώσουν!