Facebook status: ελεύθερη

Facebook status: ελεύθερη

Όταν το «ναι» έγινε «enter».

Όταν ήσασταν στο σχολείο, το να «τα φτιάξετε» με το συμμαθητή σας σήμαινε αυτόματα πως σταματούσατε κάθε είδους επικοινωνίας, ντρεπόσασταν να τον αντικρύσετε και κάπου εκεί η σοβαρή αυτή σχέση έφτανε στο τέλος της.

Μετά ήρθε το πανεπιστήμιο, ωριμάσατε και μόλις βαρεθήκατε το αγόρι από τη ΔΑΠ του στείλατε ένα sms στο κινητό μήπως και πιάσει το μήνυμα και σας αδειάσει τη γωνιά.

Τα χρόνια πέρασαν, το κινητό σας έχασε τα πλήκτρα του και απέκτησε τεράστια οθόνη, ενώ το λάπτοπ αντικατέστησε το γκέι κολλητό σας. Οι σχέσεις απέκτησαν ταχύτητα fast food χωρίς όμως τη γεύση του, τα Wendy’s έκλεισαν, το IKEA άνοιξε και κάπου εκεί ανάμεσα μπήκε το facebook.

Ο καινούριος σας φίλος, μπορεί να σας κάνει δημοφιλή, να σας βρει κατοικίδιο, να σας φτιάξει μουσικό συγκρότημα, να σας εντάξει σε συμμορία και να σας ζευγαρώσει. Εσείς απλά πιάνετε το ποντίκι και κλικάρετε τις σωστές λέξεις.

Όταν θυμηθείτε πως έχετε αγόρι και πραγματική ζωή που σας περιμένουν έξω από το κομπιούτερ, μη μπείτε στον κόπο. Επιλέξτε relationship status και γράψτε single. Σωστά μαντέψατε, μόλις ξαναχωρίσατε.