Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Κολλημένη με τη "μπάλα".

Το γράμμα της αναγνώστριας

Dear Queen.gr,
Πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Είμαι με κάποιον εδώ και δύο χρόνια περίπου. Αυτός είναι τριάντα χρονών, εγώ 21 αλλά τα πάμε περίφημα.

Βέβαια, εδώ και καιρό έχω αρχίσει να πέφτω με τα μούτρα επάνω του και να μην τον αφήνω να «αναπνεύσει». Θα βγει έξω και θα του κάνω σκηνή, γιατί δεν είναι πολύ τύπος του έξω οπότε με ενοχλεί όταν μία στις τόσες μου λέει πως θα βγει.

Δεν είναι μαζί μου όπως ήταν παλιά, λίγο η συνήθεια, λίγο η ρουτίνα, λίγο το κάθε μέρα, νομίζω πως η σχέση μας έχει χαλάσει. Θέλω να με επιθυμήσει, να του λείψω, αλλά δε μπορώ να μην τον βλέπω κάθε μέρα, σαν εξάρτηση ένα πράγμα. Έχω χαθεί με τους φίλους μου λίγο γιατί νομίζω πως μόνο με αυτόν περνάω καλά, δεν κάνω πράγματα χωρίς αυτόν. Τι με συμβουλεύεις να κάνω; Δεν ξέρω πώς να ξεκολλήσω κι έτσι όπως πάω θα μου δώσει τα παπούτσια στο χέρι!

Ευχαριστώ πολύ,
Όλγα, 21 ετών

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Όλγα,
Μπράβο σου που γουστάρεις το αγόρι και είσαι ερωτευμένη, αλλά εσύ έχεις γίνει Ελμάιρα και κοντεύεις να τον πνίξεις. Είπαμε, περνάτε ωραία, γελάτε, διασκεδάζετε, σου αρέσει η παρέα του, αλλά εσύ θέλεις να ελέγχεις και τον αέρα που αναπνέει.

Σκέψου λίγο πόση ενέργεια σπαταλάς με το να ασχολείσαι με το αγόρι σου, αντί να βλέπεις τους φίλους σου, την οικογένειά σου, να κάνεις ένα sport, ένα χόμπι κάτι τέλος πάντων.

Όχι, αρκετά έκανες την καλή (σπιτόγατα) νοικοκυρά, καιρός να πάρεις τα πάνω σου τώρα που μπήκε και η Άνοιξη (μη βλέπεις το σημερινό καιρό) και ξαναβρές τον εαυτό σου. Θυμήσου πώς ήσουν πριν τον γνωρίσεις και όλους τους λόγους για τους οποίους σε ερωτεύτηκε και ξαναγίνε η 'Ολγα που γνώρισε πριν από δύο χρόνια.


Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.