Ο «καλός» ο φίλος στο τρίο φαίνεται

Ο «καλός» ο φίλος στο τρίο φαίνεται

Εγώ, ο σύζυγός μου και ο φίλος του σε ένα μοναδικό ερωτικό τρίγωνο.

Είμαι παντρεμένη εδώ και 2,5 χρόνια και με τον άντρα μου έχουμε ένα παιδάκι. Όταν ήμουν φοιτήτρια μπορώ να πω ότι τα είχα κάνει όλα στη σεξουαλική μου ζωή κι έτσι, μετά το γάμο, αισθανόμουν αρκετά ανικανοποίητη. Ένας παλιός φίλος του άντρα μου ο Θοδωρής μου άρεσε ανέκαθεν και μολονότι του είχα δείξει πόσο τον γούσταρα, ο ίδιος κρατούσε αποστάσεις για να μην παρεξηγηθεί με τον φίλο του.

Ένα βράδυ που είχαμε πάει σ' ένα γάμο, είχα πιει πολύ και τους ήθελα οπωσδήποτε και τους δύο. Ήξερα πως θα τα κατάφερνα. Όταν κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα, βρήκα και τον Θοδωρή εκεί. Του έδειξα με διάφορους τρόπους πως τον ήθελα, αλλά αυτός εκεί. Βράχος. Επιστρέφοντας στο τραπέζι μας, πρότεινα να πάμε και οι τρεις στο σπίτι για ένα ποτό. Ο Θοδωρής ήταν διστακτικός, αλλά μόλις είδε πως ο άντρας μου συμφωνούσε, άλλαξε γνώμη. Μην τα πολυλογώ, βρεθήκαμε και οι τρεις στο σαλόνι να μιλάμε.

Όταν η ιδέα μου έπεσε στο τραπέζι, ο άντρας μου με κοίταξε περίεργα, αλλά εγώ τότε του θύμισα το τρίο που είχαμε κάνει με μια φίλη μου και σώπασε. Το ένα έφερε το άλλο και εγώ τελικά έζησα ένα από τα συγκλονιστικότερα βράδια της ζωής μου. Από τότε, βρισκόμαστε πολύ συχνά όλοι μαζί και μάλιστα, κάποια στιγμή κατόρθωσα να ξεμοναχιάσω τον Θοδωρή, πράγμα που ήταν ο στόχος μου εδώ και χρόνια.

Μίνα, ετών 29