Αδιαφορούσα για εκείνον γιατί ήταν μικρότερος. Τώρα τον θέλω, αλλά προτιμά κάποια άλλη επίσης μεγαλύτερη!

Αδιαφορούσα για εκείνον γιατί ήταν μικρότερος. Τώρα τον θέλω, αλλά προτιμά κάποια άλλη επίσης μεγαλύτερη!

Το Queen.gr κοντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας. Χρειάζομαι βοήθεια. Λοιπόν, μου αρέσει ενα αγόρι ένα χρόνο μικρότερό μου. Πριν από καιρό του άρεσα και εγώ πολύ όπως μου είχε πει ο κολλητός του. Εγώ έκανα συνέχεια πίσω γιατί δεν ήμουν σίγουρη, όμως τώρα μου αρέσει. Θέλει όμως μία άλλη κοπέλα που είναι κι αυτή μεγαλύτερή του, ενώ για μένα αδιαφορεί όπως αδιαφορούσα κι εγώ κάποτε! Τι να κάνω;

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή αναγνώστρια, δεν μας λες τις ηλικίες σας- παρότι φαντάζομαι είναι νεανικές... Εδώ έρχεται να μπει το κλασικό ρητό θα γυρίσει ο τροχός και οι ακόμη πιο κλασικές ατάκες περί timing!

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή δεν περιμένει. Δεν σημαίνει ότι οι άλλοι λειτουργούν χρονικά όπως εμείς, και ότι στη δική τους ζωή τα δεδομένα δεν αλλάζουν αν εμείς δεν το κρίνουμε απαραίτητο. Νέο παιδί είναι, ερεθίσματα άφθονα, κοπέλες αρκετές γύρω- το λογικό ήταν να βρει κάτι να τον ενδιαφέρει. Το θέμα της ηλικίας να μην σε απασχολεί και θα καταλάβεις κιόλας σε λίγο καιρό ότι κακώς τίθεται εκτός και αν μιλάμε για τραγικές διαφορές. Ένας χρόνος δεν είναι απολύτως τίποτα! Μην το σκέφτεσαι καν ούτε για σένα ούτε και για την κοπέλα.

Δεν ξέρω τι επαφές είχες με αυτό το παιδί, πόσο και αν μιλούσατε αυτό το διάστημα. Επίσης βασίζεις το ότι σε ήθελε σε αυτό που είπε ο κολλητός του. Δεν αμφισβητώ, αλλά δεν έγινε κάτι μεταξύ σας... Μήπως τον θες ξαφνικά επειδή τον ενδιαφέρει κάποια άλλη που ίσως δεν κολλάει στο θέμα ηλικίας και δεν σε θέλει πια; Μήπως είναι και λίγο εγωιστικό το θέμα; Σαν υπόθεση δες το. Καμιά φορά οι άνθρωποι δεν θέλουμε πραγματικά κάτι που ξαφνικά αγνοούσαμε και μόλις το χάσουμε, τρελαινόμαστε.

Βέβαια αν μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε εσύ τον γνώριζες και είχε αρχίσει ήδη να σου αρέσει τότε ίσως πράγματι ήθελες το χρόνο σου. Αν είναι με την κοπέλα ή κοινώς προχωρά το θέμα τους θα σου πρότεινα να κάνεις πίσω για άλλη μια φορά και να βρεις άλλο ενδιαφέρον- κάτι που θα σου τραβήξει την προσοχή ίσως και πιο γρήγορα από ότι χρειάστηκες με το παιδί που αναφέρεις.

Αν τέλος νιώθεις ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά και δεν έχει προχωρήσει κάτι, θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά του, να βγείτε, να μιλήσετε- όχι απαραίτητα να του κάνεις ερωτική εξομολόγηση- αλλά να του δείξεις ότι είσαι ανοιχτή σε κάποιο ενδεχόμενο να κάνετε κάτι πέραν του φιλικού. Αν ενδιαφερόταν όντως θα το καταλάβεις και αν θέλει ακόμη κι εκείνος ίσως προκύψει κάτι καλό.

Κάθισε και σκέψου πώς έχει η κατάσταση μιας και δεν μας έχεις δώσει λεπτομέρειες και διεκδίκησε αυτό που θέλεις πραγματικά. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ. Μπορεί να σταθείς τυχερή. Αν πάλι όχι, μη στενοχωρηθείς, θα είναι ένα μάθημα της ζωής περί timing! Μικρό μιας και δεν είχατε τίποτα.

Στείλτε μας τα γράμματά σας στο info@queen.dpg.gr

*Θα παρακαλούσαμε όχι Greeklish και κεφαλαία ώστε να είναι πιο εύκολο να σας απαντήσουμε άμεσα!