Γκάλοπ στο κρεβάτι

Γκάλοπ στο κρεβάτι

Όταν μια έρευνα αγοράς καταλήγει σε σεξουαλική αποπλάνηση.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ μπορεί να σας φανεί απίθανη, όμως μου συνέβη πραγματικά πριν μια εβδομάδα και δεν θα μπορούσα να μην την μοιραστώ με κάποιον (με τις φίλες μου δυδκολεύομαι).

Είχα μόλις γυρίσει από το γυμναστήριο, είχα βάλει τη μουσική δυνατά, είχα γδυθεί και μόλις είχα μπει στο ντους, όταν χτύπησε το κουδούνι. «Η σπιτονοικοκυρά μου θα είναι, που με ξέρει πολύ καλά» (μένω στο ίδιο διαμέρισμα τα τελευταία δέκα χρόνια) , σκέφτηκα , «και θα μου φέρνει πάλι κάποιο γλυκό που έφτιαξε». Σκούπισα, λοιπόν, τα πολλά νερά, τυλίχτηκα με μια πετσέτα και βγήκα από το μπάνιο τρέχοντας να ανοίξω.

Με το που άνοιξα, όμως, την πόρτα με περίμενε ένας νεαρός γύρω στα τριάντα που με το που με είδε έτσι ημίγυμνη με την πετσέτα και τα νερά να τρέχουν σάστισε. «Σας έβγαλα από το μπάνιο. Χίλια συγνώμη. Απλά άκουσα τη μουσική» ψέλλισε. «Κάνω μπάνιο μόνο με μουσική» του απάντησα και αμέσως ξεκίνησε να μου αναλύει πως είναι από μια τηλεφωνική εταιρία και κάνουν μια έρευνα και μπλα μπλα μπλα.

Αν ήταν άλλος θα τον είχα ευγενικά αποφύγει, αλλά αυτός ήταν αλήθεια όμορφος. Ψηλός, με ωραίο κοστούμι, γαλανά μάτια, ωραία δόντια και καθάριο βλέμμα. «Θέλεις να περάσεις, να σκουπιστώ και να μου τα πεις;» τον ρώτησα και εκείνος έγνεψε καταφατικά και με ακολούθησε.

Όντως σκουπίστηκα, φόρεσα κάτι πιο κόσμιο και κάθισα μαζί του στο σαλόνι μου. Κάναμε την έρευνα κοιτώντας ο ένας τον άλλον σαν αγρίμι, ενώ η σεξουαλική ένταση στο δωμάτιο χτυπούσε κόκκινο. Τα πρόσωπά μας είχαν έρθει πολύ κοντά και τα χείλη μας τελικά ενώθηκαν. Με έγδυσε, μισογδύθηκε και εκείνος και κάναμε σεξ εκεί πάνω στον καναπέ. Ήταν υπέροχα.

Όταν τελειώσαμε, ντύθηκε, μου άφησε μια κάρτα του στο τραπεζάκι, πήρε τον χαρτοφύλακά του και μου είπε γελώντας «Πέρασα πολύ ωραία. Με βοηθήσατε πολύ στην έρευνα, ελπίζω να μου τηλεφωνήσετε». Με φίλησε και έφυγε. Σήμερα μια εβδομάδα μετά θα βγούμε το πρώτο μας επίσημο ραντεβού. Ποιος θα μου το λέγε.

Ρένα, ετών 28