Τρίο μες στο κρύο

Τρίο μες στο κρύο

Για καφέ ξεκίνησα να πάω, με δύο αγόρια στο κρεβάτι κατέληξα.

Ήταν ένα κρύο μεσημέρι και περίμενα τις φίλες μου στη στάση του λεωφορείου στην Κατεχάκη για να κινηθούμε για καφέ κάπου εκεί κοντά. Είχαν ήδη αργήσει πολύ και εγώ πάγωνα στο κρύο, ήταν βλέπετε χειμώνας, ώσπου ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά μου. Μέσα δύο αγόρια –τον συνοδηγό τον έλεγες όμορφο, τον οδηγό όχι κακό- με περιεργάστηκαν καλά καλά ώσπου μου είπε ο οδηγός «Να σε πάμε κάπου;».

Τρόμαξα, κολακεύτηκα, σκέφτηκα να τους βρίσω (τύπου για ποια με περάσατε) και να το παίξω δήθεν ντίβα, όμως τελικά είπα ασυναίσθητα «ναι» και μπήκα στο πίσω κάθισμα. Είχα ιδρώσει ολόκληρη και φοβόμουν. Χριστέ μου, έλεγα από μέσα μου, θα καταλήξω πρωταγωνίστρια στο επόμενο επεισόδιο του «Κόκκινου κύκλου», όμως, πήρα βαθιές ανάσες και επανήλθα στην πραγματικότητα, απαντώντας στις ερωτήσεις τους (ήθελαν να γνωριστούμε καλύτερα, τα χρυσά μου).

Για να μη σας τα πολυλογώ, τελικά καταλήξαμε στο σπίτι του οδηγού και έκανα το ένα και μοναδικό τρίο της ζωής μου μέχρι τώρα, το οποίο και δεν μετανιώνω καθόλου. Δεν ξέρω αν θα το επαναλάμβανα, δεν ξέρω πόσο χαζά φέρθηκα που εμπιστεύτηκα δύο αγνώστους τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό όμως που σίγουρα ξέρω είναι πως ήταν από τις πιο ωραίες σεξουαλικές μου εμπειρίες. Ναι, τελικά θα το ξανάκανα μόνο και μόνο για να νιώσω ξανά αυτήν την έκρηξη αδρεναλίνης στο κορμί μου.

Μαρία, ετών 21