Έβαλα τέλος σε μια παράνομη σχέση, αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια. Πονάω πολύ, τι να κάνω;

Έβαλα τέλος σε μια παράνομη σχέση, αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια. Πονάω πολύ, τι να κάνω;

Καλησπέρα...

Πήρα το θάρρος να σας ξαναστείλω γιατί στο παρελθόν με είχατε βοηθήσει πάρα πολύ με την απάντηση που μου δώσατε. Είχα μια παράνομη σχέση με έναν ο οποίος ήταν σε σχέση και το τελείωσα πολύ πρόσφατα .Το θέμα μου είναι ότι τον σκέφτομαι συνέχεια, τα βράδια δεν κοιμάμαι, δεν τρώω τίποτα, δεν θέλω να βγαίνω έξω και έχω κλειστεί στον εαυτό μου πάρα πολύ.
Οι φίλες μου με παρακαλάνε για να βγω και δεν έχω όρεξη καθόλου. Σκεφτόμουν να του στείλω πάλι μήνυμα να βρεθούμε αλλά δεν το κάνω γιατί ξέρω οτι είναι λάθος. Σας παρακαλώ πείτε μου κάποιες λύσεις να τον ξεπεράσω. Πονάω πολύ και δεν θέλω να κάνω πάλι το λάθος που έκανα τότε Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω η τελευταία μου λύση ήταν να στείλω σε εσάς ...
Αν και δεν σας ξέρω σας ευχαριστώ πολύ με έχετε βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ.

Αγαπητή φίλη,

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά αυτός ο πληθυντικός με έκανε να κοιτάω πίσω μου μήπως ήταν ο πατέρας μου (και θυμήθηκα ότι μεγάλωσα). Δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Κοίτα να δεις, ο κάθε άνθρωπος ξεπερνάει διαφορετικά έναν χωρισμό - άλλοι βγαίνουν και ξεσαλώνουν, άλλοι τρώνε παγωτό με σαντιγί και άλλοι κάνουν σεξ με ό,τι κάτσει. Το μόνο κοινό στις παραπάνω περιπτώσεις είναι ότι όλοι προσπαθούν να ξεσπάσουν και να βγάλουν από μέσα τους και το μυαλό τους τον χωρισμό.
Ακόμα και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενοχλεί ένας χωρισμός, σίγουρα πονάνε. Είναι λογικό να νιώθεις έτσι, ειδικά αφού ένιωθες πράγματα για τον άλλον.
Όχι, μην στείλεις μήνυμα και θα σου πω και το γιατί: δεν είναι θέμα «σωστού ή λάθους», αλλά από την ώρα που έχει σχέση, εσύ δεν πρόκειται ποτέ να νιώσεις ευτυχισμένη. Πάλι μισά πράγματα θα έχεις, και πίστεψέ με η «μισή αγάπη» δεν είναι ωραία.

Όσο περίεργο κι αν σου ακουστεί, δεν μου φαίνεται περίεργο που μένεις μέσα. Έτσι αντιδράς και η αλήθεια είναι πως αν δεν πιάσεις πάτο δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αλλά μην το παρακάνεις. Νομίζω ότι είναι καλό να βγεις έξω, μια βόλτα με τις φίλες σου, να ξεσκάσεις και να χαλαρώσεις. Όχι να πας να ξεσαλώσεις, αλλά λίγο να μιλήσεις και με άλλους. Ok, ίσως αυτά που θα σου πουν να μην σε βοηθήσουν, αλλά σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα αν τα βγάλεις εσύ από μέσα σου.
Κι αν δεν θέλεις έξω, τότε σπίτι σου. Αλλά θα κάνει καλό να μιλάς και με άλλους.

Και στην τελική για αυτό είναι οι φίλοι (και το παγωτό).

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ