16 μοντέρνα home-offices που θα σου δώσουν έμπνευση για να νιώθεις κι εσύ «σαν αφεντικό»

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
16 μοντέρνα home-offices που θα σου δώσουν έμπνευση για να νιώθεις κι εσύ «σαν αφεντικό»

16 γραφεία που μπορούν να σε εμπνεύσουν...

Εάν δουλεύεις από το σπίτι ή απλώς χρειάζεσαι ένα μέρος για να μπορείς να οργανώνεις τη δουλειά σου και να παρακολουθείς σημαντικά έγγραφα, πιθανότατα έχεις συνηθίσει να περνάς αρκετές ώρες σ' έναν συγκεκριμένο χώρο μέσα στο σπίτι σου.

Μπορεί να μη διαθέτεις το γραφείο που πάντα ονειρευόσουν ή να μην έχεις τον χώρο για να το διαμορφώσεις όπως θα ήθελες, όμως δε χρειάζεται ν' ανησυχείς. Οι πιο σπουδαίοι interior designers προτείνουν να αξιοποιούμε τον υπάρχοντα χώρο με βάση τις ανάγκες μας χωρίς να απογοητευόμαστε αν κάτι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τον θέλουμε. Η λύση είναι μια: φαντασία!

Όσο μπορείς να την κάνεις να «ταξιδεύει», να δημιουργεί συνάψεις στον εγκέφαλό σου παίρνοντας θετικά vibes από το περιβάλλον όπου ζεις, τότε κι εκείνη μπορεί να μεγαλουργήσει. Και επειδή η φαντασία μας είναι προέκταση του εαυτού μας, της σκέψης και του μυαλού μας, πάμε να την τροφοδοτήσουμε με υπέροχες ιδέες από τις οποίες μπορεί να εμπνευστεί.

Ο χώρος εργασίας μας μέσα στο σπίτι μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά μας και να μας κάνει να μεγαλουργήσουμε. Τα στυλ πολλά: μοντέρνα, κλασικά, minimal, δεν υπάρχει σωστό και λάθος στη διακόσμηση του γραφείου μας.

Με ένα κλικ στη gallery που ακολουθεί μπορείς να εμπνευστείς από 16 γραφεία που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητη από κανένα βλέμμα.