Το σπίτι της Alicia Keys μοιάζει με mall και έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό (photos)

Μαρία Ροδίτη
Το σπίτι της Alicia Keys μοιάζει με mall και έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό (photos)

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της, Swizz Beatz, διαμένουν σε ένα… αρχιτεκτονικό αριστούργημα.

Σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια διαμένει η Alicia Keys με τον σύζυγό της, Swizz Beatz, και τους δυο γιους τους, Egypt και Genesis. Δεν μιλάμε, βέβαια, για ένα απλό… οίκημα, αλλά για μια έπαυλη που θυμίζει shopping mall και έχει μοναδική θέα στον Ειρηνικό ωκεανό.

Η διάσημη τραγουδίστρια «άνοιξε» την πόρτα του σπιτιού της στο Architectural Digest όπου και παρουσίασε κάθε γωνιά της βίλας της, την οποία και αποκαλεί «Χώρα των Ονείρων».

Η Vanessa Hudgens μας ξεναγεί στο cozy σπίτι της στο Los Angeles

Το πιο... cool σπίτι της Αμερικής ανήκει στην Alicia Keys

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εκπληκτική έπαυλη, στην οποία τώρα ζει με την οικογένειά της η Alicia Keys, είχε τις ονομασίες «magnum opus», δηλαδή αρχιτεκτονικό δημιούργημα, και «το πιο cool σπίτι της Αμερικής».

Από το 2019 (χρονολογία που το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι), βέβαια, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο Swizz Beatz αποκαλούν την έπαυλή τους ως «Χώρα των Ονείρων».



Και πώς να μην το αποκαλούν έτσι, άλλωστε; Βλέπεις, πρόκειται μια βίλα 1.021 τετραγωνικών μέτρων, με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, που φημολογείται ότι αποτέλεσε έμπνευση για το φουτουριστικό, εργένικο σπίτι του Tony Stark στις ταινίες Iron Man.

Η διακόσμηση της έπαυλης που μοιάζει… με shopping mall

Η βίλα στην οποία σήμερα μένει η Alicia Keys κατασκευάστηκε το 2007 και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το γυαλί είναι ένα από τα βασικά υλικά του.

Γυάλινες οροφές και δάπεδα, λευκό σκυρόδεμα, μεγάλοι διάδρομοι, περιποιημένες αυλές και αιωρούμενες σκάλες κάνουν το σπίτι της Alicia Keys να θυμίζει ένα πελώριο shopping mall.

https://www.instagram.com/p/CVygm5GPwMi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τη διακόσμηση δεν λείπουν τα στοιχεία που προσφέρουν ζεστασιά στο σπίτι, όπως οι ξύλινες επιφάνειες, τα μαροκινά μάλλινα χαλιά, αλλά και τα έπιπλα με βελούδινες επιφάνειες.

https://www.instagram.com/tv/CV09JbGD70W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα πιο cozy κάνουν την ατμόσφαιρα οι γήινες αποχρώσεις από άκρη σ’ άκρη στο σπίτι, με το χρυσό της άμμου, το caramel brown και το χρώμα του κονιάκ να κυριαρχούν, ενώ… εντύπωση προκαλεί το τεράστιο γκαράζ του σπιτιού, το οποίο περιέχει έναν στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα.

Ας μη σου λέω άλλα, όμως… Στην gallery θα δεις κάθε γωνιά της ονειρεμένης έπαυλης της Alicia Keys και είμαι σίγουρη ότι θα πεις από μέσα σου «αχ, μακάρι κάπως μαγικά να βρισκόμουν κι εγώ εκεί τώρα».

Photos: architectural digest