DIY χριστουγεννιάτικο δέντρο από βιβλία: 4 ιδέες για εσένα που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια

Πατούλια Κατερίνα
DIY χριστουγεννιάτικο δέντρο από βιβλία: 4 ιδέες για εσένα που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια

Ακόμα μια χρονιά, ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που πρέπει να στολιστεί. Αν δεν έχεις ένα τέτοιο δέντρο και προτιμάς μια πρωτότυπη ιδέα, έχουμε το DIY δέντρο από βιβλία.

Αν η λογική του πλαστικού ή φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν είναι του γούστου και της αισθητικής σου κι αν είσαι στη ζωή σου σωστός βιβλιοφάγος, έχουμε για εσένα την diy εκδοχή του δέντρου με βιβλία.

https://www.instagram.com/p/CJOWjIyhr_J/

Στην ουσία βλέπεις τα βιβλία που έχεις στο σπίτι και στήνεις ανάλογα, ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο δέντρο από βιβλία. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα των βιβλίων και να επενδύσεις μόνο σε φωτάκια που θα δώσουν στα βιβλία που έχεις στήσει σωστά, την αίσθηση του πιο γιορτινού σκηνικού.

https://www.instagram.com/p/B6d0xsJgvjF/

Αν έχεις πολλά βιβλία, φτιάξε ένα δέντρο από βιβλία που θα ακουμπά στο πάτωμα ή αν θες μια πιο minimal τοποθέτηση, στήσε ένα δέντρο από βιβλία πάνω στο γραφείο σου.

Πέρα από τα φωτάκια, μπορείς να επενδύσεις σε πολύ μικρές μπαλίτσες, κουκουνάρια ή ακόμα και σε φιγούρες τις οποίες συλλέγεις.

https://www.instagram.com/p/B6eNSreAtc_/

Προσπάθησε να μην έχεις κοντά στο οικολογικό αυτό δέντρο κεριά αναμμένα ενώ αν η εκδοχή των βιβλίων σε σαγηνεύει, ωραία είναι και η ιδέα των ανοιχτών βιβλίων.

https://www.instagram.com/p/B6dvJL_gTqT/

Info: Το έθιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, άρχισε να καθιερώνεται στην Ελλάδα ακόμη και πριν από την Αγγλία και τη Γαλλία. Συγκεκριμένα το γερμανικό αυτό έθιμο ξεκίνησε στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα του 1834 όταν στο παλάτι του βασιλιά της Όθωνα, στολίστηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο έλατο

https://www.instagram.com/p/B6f8j2aAGhY/

Αν έχεις μικρό σαλόνι, υπάρχουν πέντε τρόποι για να το στολίσεις έξυπνα και να φαίνεται τεράστιο

hannahleblondauthor