Ανακαλύψαμε τους πιο άνετους καναπέδες για να ανανεώσεις το σαλόνι σου!

Ανακαλύψαμε τους πιο άνετους καναπέδες για να ανανεώσεις το σαλόνι σου!

Το Φθινόπωρο μπήκε για τα καλά! Τα πρωτοβρόχια άρχισαν, οι υποχρεώσεις στη δουλειά αυξήθηκαν και εσύ ανυπομονείς να γυρίσεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου, να κάτσεις στον αναπαυτικό σου καναπέ, να ξεκουραστείς και να διώξεις μακριά όλα όσα σε απασχολούν...

Αν θέλεις να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο τις ώρες που περνάς στο σπίτι, προσπάθησε να διαμορφώσεις τον χώρο σου κατάλληλα και να τον μετατρέψεις σε ένα ιδανικό καταφύγιο που θα σου προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία. Πώς, όμως, θα ανανεώσεις εύκολα το χώρο σου χωρίς πολλά έξοδα;

Αναδιοργανώσου! Τα έπιπλα GAND σου δίνουν τη λύση. Ξεκίνα από το σαλόνι που τις περισσότερες φορές είναι ο μεγαλύτερος χώρος στο σπίτι και φυσικά ο αγαπημένος σου. Το ιδανικό μέρος για να διαβάσεις το καινούργιο σου βιβλίο, να δεις μία συναρπαστική σειρά, να χαζέψεις τη βροχή, να ζεσταθείς στο τζάκι, να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

queen2

Ένα βασικό κομμάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τελείως τον χώρο σου είναι ο καναπές. Φρόντισε να είναι αναπαυτικός, διότι θα σε φιλοξενήσει πολλά κρύα βράδια, όταν αποκοιμηθείς μπροστά στην τηλεόραση. Στην GAND θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε διθέσιους, τριθέσιους αλλά και γωνιακούς καναπέδες για να επιλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου. Είναι φτιαγμένοι από τα πιο ποιοτικά υλικά και θα κάνουν τη ζωή σου λίγο... πιο άνετη και εύκολη! Η GAND σου δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσεις για τις διαστάσεις και τα χρώματα που προτιμάς, ώστε να αναδιαμορφώσεις το σαλόνι σου ακριβώς όπως το είχες ονειρευτεί!

Το λευκό είναι το χρώμα που συμβολίζει την αρμονία, την απλότητα, την τελειότητα και ευνοεί τη συμβίωση, την ενότητα, και την αγάπη! Ο καναπές Beauty, που αποτελείται από έξι ξεχωριστά ολόλευκα κομμάτια που σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την πιο όμορφη και ζεστή γωνιά στο σπίτι, ανάλογα με τον τρόπο που θα τα τοποθετήσεις! Έτσι, με ένα μόνο κομμάτι μπορείς να μεταμορφώσεις το μέρος και να οργανώσεις τις πιο ωραίες συναντήσεις... στον καναπέ σου!

Το βελούδο είναι μία από τις πιο hot τάσεις της μόδας που είδαμε φέτος στις πασαρέλες. Αν είσαι λάτρης του συγκεκριμένου υφάσματος η GAND σου δίνει την ευκαιρία να την ενσωματώσεις και στον προσωπικό σου χώρο με το σαλόνι Velvet με βελούδινο ύφασμα σε γκρι απόχρωση με μαύρα μικρά διακοσμητικά μαξιλαράκια τοποθετημένα στα μπράτσα και ενδιάμεσα στον καναπέ. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε «βασίλισσα» και πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που μπορείς να τοποθετήσεις τόσο σε ένα μοντέρνο όσο και σε ένα κλασσικό σπίτι!
Τέλος, αν θέλεις μία πρωτότυπη αλλά ταυτόχρονα και πρακτική επιλογή, ρίξε μια ματιά στον ιδιαίτερο View, ο οποίος έχει ειδικούς μηχανισμούς στην πλάτη που θα χαρίσουν περισσότερη άνεση και κομψότητα στο σαλόνι σου!

Στη σελίδα της www.epiplagand.gr θα ανακαλύψεις αρκετές ακόμη εντυπωσιακές και πρακτικές ιδέες για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση του χώρου: Πολυθρόνες που θα ανανεώσουν το χώρο χαρίζοντας αριστοκρατικό αέρα αλλά και μοντέρνα τραπεζάκια που θα ολοκληρώσουν την εικόνα ενός ιδανικού σαλονιού, ακριβώς όπως το είχες φανταστεί!

Μην ξεχνάς ότι πάντα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις διαστάσεις και τους χρωματισμούς που ταιριάζουν περισσότερο στο σπίτι σου. Και φυσικά, έχεις 15ετή γραπτή εγγύηση για να χαίρεσαι τα νέα σου έπιπλα χωρίς να φοβάσαι!
Μην το σκέφτεσαι, το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για μία ανανέωση!

Για περισσότερες ιδέες επισκεθείτε το www.epiplagand.gr/salonia