Πάντα ξεφλουδίζεις και κόβεις το κρεμμύδι με τον λάθος τρόπο! Ιδού ο σωστός

Πάντα ξεφλουδίζεις και κόβεις το κρεμμύδι με τον λάθος τρόπο! Ιδού ο σωστός

Θέλει και το κρεμμύδι τον χειρισμό του.

Αν υπάρχει ένα τρόφιμο που μπορεί να κάνει τα δάκρυά σου να τρέχουν ποτάμι, είναι το κρεμμύδι.
Το να ξεφλουδίζεις και να ψιλοκόψεις το κρεμμύδι μπορεί να είναι άθλος ή δουλειά για σεφ. Ή μήπως όχι; Μήπως δεν χρειάζεται να γίνεις Master Chef και αρκεί ένα εύκολο κόλπο;

Γιατί ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις τα κλάματα είναι να ασχοληθείς τον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Τι χρειάζεσαι;
Δίσκο κοπής,
Καλό μαχαίρι

Τα βήματα:

Κόβεις την κορυφή και μετά στη μέση και γυρίζεις το κρεμμύδι με την κομμένη μεριά προς τα κάτω και ξεκινάς να ξεφλουδίζεις κάθε μέρος.

Ήρθε η ώρα να τοποθετήσεις την παλάμη σου πάνω στο ένα κομμένο μέρος και να κάνεις οριζόντιες χαρακιές κατά μήκος του κρεμμυδιού.

Κι ήρθε η ώρα για τις κάθετες χαρακιές. Όσο πιο κοντά είναι οι χαρακιές μεταξύ τους, τόσο μικρότερο θα γίνει το τελικό προϊόν του κρεμμυδιού που ψιλόκοψες.



Δες και το βίντεο



Δες τα θρεπτικά στοιχεία του κρεμμυδιού, στην παρακάτω gallery