Φτιάξε με φυσικά υλικά το spray που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν λες και βγήκες από τη θάλασσα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φτιάξε με φυσικά υλικά το spray που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν λες και βγήκες από τη θάλασσα

Το beach look είναι το χτένισμα που σε όλες μας αρέσει το καλοκαίρι και προσπαθούμε να το αντιγράψουμε. Αν δεν ξέρεις βέβαια ποιο προϊόν από αυτά του εμπορίου να πάρεις σου έχουμε εδώ τη «συνταγή» για να φτιάξεις το δικό σου hair spray και με φυσικά υλικά μάλιστα.

Μια μέρα στην παραλία πάντα είναι χαλαρωτική το καλοκαίρι και ειδικά όταν υπάρχει καύσωνας. Ίσως έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως μετά το μπάνιο σου στη θάλασσα το δέρμα σου δείχνει πιο καθαρό και λαμπερό ενώ τα μαλλιά σου έχουν αυτό το τέλεια ατημέλητο look, με τα φυσικά «κυματάκια» που δημιουργεί στα μαλλιά σου το θαλασσινό νερό.

Αν θες να υιοθετήσεις αυτό το look με τα τέλεια φυσικά beach waves αλλά δεν ξέρεις ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσεις από αυτά του εμπορίου σου έχουμε τη λύση. Βρήκαμε μια συνταγή για να δημιουργήσεις το δικό σου hair spray και μάλιστα είναι με υλικά που θα βρεις στο σπίτι σου.

Tα υλικά που θα χρειαστείς

1 μπουκαλάκι για το spray (μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα ταξιδιών σε οποιοδήποτε φαρμακείο)

1 φλιτζάνι ζεστό νερό (ή αρκετό για να γεμίσει το μπουκάλι σας μέχρι τη μέση)

1 κουταλιά της σούπας φυσικό θαλασσινό αλάτι

1/2 κουταλιά της σούπας λεμόνι (φωτίζει τα μαλλιά σας φυσικά στον ήλιο)

*Extra Step: Για υγρασία προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό παρθένο λάδι καρύδας.

Συνδύασε όλα αυτά τα συστατικά στο μπουκαλάκι σου για το spray και ανακινήσέ το! Τόσο απλά κι εύκολα!

Για να κάνεις ύστερα τα beach waves σου, ψέκασε τα μαλλιά σου αφού τα χωρίσεις σε κομμάτια, ξεκινώντας από τις άκρες σου προς τα πάνω και δημιούργησε το εφέ των κυμάτων τρίβοντας ή «πλάθοντας» με τα χέρια σου τις τούφες που έχεις ψεκάσει με το «μαγικό υγρό» για να δώσεις σχήμα. Μην ξεχάσεις μόνο να εφαρμόσεις το spray σου απευθείας σε νωπά μαλλιά.