Πώς να κάνεις σεσουάρ στα μαλλιά χωρίς να ιδρώνεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Πώς να κάνεις σεσουάρ στα μαλλιά χωρίς να ιδρώνεις

Στάζεις από ιδρώτα όταν χρησιμοποιείς το σεσουάρ μαλλιών; Αυτό το tip θα σου χαρίσει αμέσως μία αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς.

Μπορεί το χειμώνα να ψάχνουμε συνεχώς προφάσεις, για να κάτσουμε παραπάνω ώρα με το πιστολάκι μαλλιών, το καλοκαίρι όμως, δε θέλουμε, ούτε να το βλέπουμε… Και είναι απόλυτα λογικό γιατί μας κάνει, να στάζουμε από τον ιδρώτα! Εκεί που είμαστε φρεσκολουσμένες και μοσχοβολάμε ξαφνικά, νιώθουμε λες και τρέξαμε ημιμαραθώνιο.

8 αδιάβροχα προϊόντα που θα κάνουν τα φρύδια σου να φαίνονται γεμάτα και μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Στάζεις από ιδρώτα όταν χρησιμοποιείς το σεσουάρ μαλλιών;

graham-mansfield-GgrOzPKZgRc-unsplash.jpg

Υπάρχει όμως ένα μυστικό το οποίο μπορεί, να μας αλλάξει τα πάντα… Μία σταγόνα από αιθέριο έλαιο μέντας, δυόσμου ή ευκάλυπτου είναι αρκετή για να μας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς την ώρα που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας με το σεσουάρ. Όχι, δεν την ρίχνεις ούτε μέσα στο πιστολάκι, ούτε πάνω στα μαλλιά…

Multi-sticks 2 σε 1! Αυτά τα προϊόντα θα χαρίσουν φυσικό χρώμα και λάμψη σε χείλη και ζυγωματικά

pexels-element-digital-973406.jpg

Τοποθετείς μία σταγόνα πίσω στον αυχένα -εκεί όπου βρίσκεται το κέντρο που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σου-. Τι θα πετύχεις με αυτό; Η μέντα, ο δυόσμος και ο ευκάλυπτος (όποιο επιλέξεις) περιέχουν… μενθόλη, η οποία διεγείρει τους υποδοχείς του κρύου στο σώμα, δίνοντάς την αίσθηση της δροσιάς!

Έτσι, όση ώρα χρησιμοποιείς το σεσουάρ, δε θα ιδρώνεις και δε θα στάζεις όπως τις άλλες φορές. Επίσης, εκτός από τη δροσιά και η φρεσκάδα που θα νιώθεις, τα μαλλιά σου θα μοσχοβολάνε! Γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο, δοκίμασέ το σήμερα μετά τη δουλειά στο γραφείο…

Red hot! Η Έβελυν, η Emily και το απόλυτο χρώμα «φωτιά» που θέλουμε για το καλοκαίρι