Σνακ στο γραφείο: Ένα μεγάλο πρόβλημα!

Σνακ στο γραφείο: Ένα μεγάλο πρόβλημα!

Τα σνακ στο γραφείο δε χρειάζεται να είναι ούτε ανθυγιεινά, ούτε βαρετά...

Αν είσαι σαν εμάς, τότε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου το περνάς στο γραφείο. Όχι, δε σε λέμε εργασιομανή (όχι πολύ τουλάχιστον) αλλά η δουλειά σου απαιτεί το χρόνο σου και της τον αφιερώνεις θυσιάζοντας πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι, μερικές φορές, και η διατροφή σου.

Τα σνακ στο γραφείο είναι ένα πρόβλημα. Αν τα παραγγείλεις από έξω (βλ. τυρόπιτα) είναι στην πλειοψηφία τους ανθυγιεινά. Αν τα πάρεις μαζί σου από το σπίτι (βλ. τοστ) είναι κάπως καλύτερα, αλλά παραπάνω από τις μισές μέρες ίσα που προλαβαίνεις να πιεις καφέ πριν φύγεις, πόσο μάλλον να ετοιμάσεις το κολατσιό σου. Τι κάνεις λοιπόν; Παίρνεις μαζί σου μια μπάρα Nature Valley!

OatsHoney FrontRedone 00186

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, οι μπάρες Nature Valley αποτελούνται από 50% νιφάδες βρώμης και λαχταριστά συστατικά όπως σοκολάτα, μέλι, μήλο και cranberry. Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και είναι τόσο πλούσιες σε φυτικές ίνες που θα σε κρατήσουν χορτάτη ως το μεσημεριανό σου γεύμα.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις 4 διαφορετικές, πεντανόστιμες γεύσεις και απλά να ρίξεις μια στην τσάντα ή την τσέπη σου φεύγοντας από το σπίτι. Ναι, είναι τόσο εύκολο να έχεις μαζί σου ένα νόστιμο σνακ και να μην ξαναχρειαστεί να φας ανθυγιεινά.

Extra tip: Δοκίμασε να τις βουτήξεις μέσα σε ζεστό καφέ και θα ανακαλύψεις τι σημαίνει... σκέτη απόλαυση!