Shhh… ας μιλήσουμε για αυτό που αναρωτιέσαι, αλλά φοβάσαι να ρωτήσεις

Shhh… ας μιλήσουμε για αυτό που αναρωτιέσαι, αλλά φοβάσαι να ρωτήσεις

Έχει να κάνει με την ευαίσθητη περιοχή και τι της συμβαίνει καθώς περνά ο καιρός.

Για το πρόσωπό σου κάνεις τα πάντα. Φροντίζεις να φοράς την ενυδατική σου κρέμα, να κάνεις καθαρισμούς και καθώς ο καιρός περνά σκέφτεσαι και πιο επεμβατικές μεθόδους που «γυρνούν πίσω τον χρόνο» όπως το botox ή ακόμα και το lifting (σε μεγαλύτερες ακόμα ηλικίες. Το σώμα μας ωριμάζει και καθ 'όλη τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος το προσώπου μας χάνει τη ζωτικότητά του, εμφανίζει ρυτίδες και η ελαστικότητα μειώνεται καθώς μειώνεται και το κολλαγόνο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνεις μέτρα, ώστε το πρόσωπό σου να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο νεανικό. Ήξερες όμως πως η ίδια διαδικασία γήρανσης λαμβάνει χώρα και στον κολπικό ιστό, όπου το κολλαγόνο μειώνεται και χάνεται η ελαστικότητά του; Κι όμως...

body f6695

Το δέρμα του προσώπου σου αποτελείται από ένα λεπτό άνω στρώμα (επιδερμίδα) το οποίο στηρίζεται σε ένα βαθύτερο στρώμα (το χόριο). Το χόριο είναι πλούσιο σε κολλαγόνο και ελαστίνη. Ο κολπικός ιστός έχει παρόμοια δομή με το δέρμα του προσώπου σου. Με ένα επιφανειακό στρώμα που υποστηρίζεται από ένα στρώμα πλούσιο σε κολλαγόνο και ελαστίνη. Καθώς λοιπόν τα χρόνια περνούν, προκύπτει λέπτυνση του κολλαγόνου και της ελαστίνης πράγμα που οδηγεί σε χαλάρωση του δέρματος και του κολπικού ιστού.

Πολλά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν διάσπαση του κολλαγόνου του κόλπου: ο τοκετός, η φυσική γήρανση, η παχυσαρκία είναι μόλις μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την κατανομή του κολπικού κολλαγόνου. Ωστόσο, τα συμπτώματα είναι κάτι που βιώνουν όλες οι γυναίκες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Ποια είναι αυτά; Απώλεια αίσθησης κατά την ερωτική πράξη, ξηρότητα του κόλπου, ακράτεια... Δεν χρειάζεται ωστόσο να ανησυχείς.

Αφενός, όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα φυσιολογικά κυρίως αν έχεις γίνει μητέρα ή αν διανύεις την πέμπτη δεκαετία της ζωής σου. Αφετέρου, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς από όλα τα συμπτώματα και δεν περιλαμβάνει νυστέρι! Το όνομα αυτού: Femilift! Ναι, είναι αυτό που διαβάζεις...

Το FemiLift είναι μία ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ θεραπεία-κολπική σύσφιξη. Αναδομεί αποτελεσματικά και αποκαθιστά τον κατεστραμμένο ιστό χωρίς παρατεταμένο διάστημα ανάρρωσης ή την χρήση αναισθησίας. Μπορεί να διεγείρει την εκ νέου την ανάπτυξη του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο τοίχωμα του κόλπου και τους γύρω ιστούς και όταν εκτελείται από γυναικολόγο, η θεραπεία εξασφαλίζει ασφαλή, βέλτιστα αποτελέσματα, και την μεγίστη ικανοποίηση του ασθενούς αλλά και του συντρόφου.

Με λίγα λόγια το Femilift προσφέρει:

• Ενίσχυση του κολπικού μυϊκού τόνου, καθώς και ελαστικότητα
• Αυξημένο έλεγχο της ακράτειας ούρων
• Αυξημένη αίσθηση-ευχαρίστηση κατά τη συνουσία

femilift a8988

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά στο ιατρείο και μπορείς την ίδια ημέρα να επανέλθεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Με λίγα λόγια, το Femilift αναστρέφει την φθορά που έχει επέλθει στην περιοχή του κόλπου είτε εξαιτίας της παρόδου του χρόνου είτε εξαιτίας του τοκετού! Είναι μια πρωτοποριακή διαδικασία η οποία μπορεί να αλλάξει την ζωή της κάθε γυναίκας κυριολεκτικά. Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την Ορθοβιοτική στο 210 3230000 και να κλείσεις το δικό σου ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό.