Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας: Τελικά, φέρνουν τα χρήματα την ευτυχία; Ναι, αλλά όχι όπως φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα

Ο βασικός παράγοντας που συνδέει όλες τις προσεγγίσεις που θα δεις στο βίντεο είναι οι άλλοι άνθρωποι.

Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας η σημερινή! Και ήταν 28 Ιουνίου 2012 όταν η 20η Μαρτίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας από τον ΟΗΕ με σκοπό «το κυνήγι της ευτυχίας είναι βασικός ανθρώπινος σκοπός».

Δες όλα τα επεισόδια εδώ

Τα Ηνωμένα Έθνη στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν για την ευτυχία ότι είναι «η ανάγκη για πιο δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη, που θα καταπολεμήσει τη φτώχεια και θα συμβάλλει στην ευτυχία και την ευημερία όλων των εθνών».

Και μπορεί στη φετινή λίστα με τις πιο ευτυχισμένες χώρες να φιγουράρουν η Φιλανδία και η Δανία, εμείς όμως ξέρουμε πως ζούμε σε μια χώρα ηλιόλουστη που μας γεμίζει ενδορφίνες χαράς!

Μπορούν τα χρήματα να μας φέρουν την ευτυχία;

Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, αλλά φαίνεται πως ο Άρθουρ Μπρουκς, κοινωνικός επιστήμονας και καθηγητής έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική για τα χρήματα και την ευτυχία, την οποία μοιράζεται στο δωρεάν μάθημα ευτυχίας του στο Χάρβαρντ.

Ο Μπρουκς μίλησε για τους 3 τρόπους που ανεξάρτητα με το εισόδημά μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά μας για να φέρουμε περισσότερη ευτυχία στη ζωή μας.

Ο βασικός παράγοντας που συνδέει όλες τις προσεγγίσεις που θα δεις στο βίντεο είναι οι άλλοι άνθρωποι.

happy.jpg

Ένα Λεπτό Ευτυχίας: 3 tips αισιοδοξίας για να ξεκινήσεις με θετικά vibes τη νέα σεζόν