Ένα Λεπτό Ευτυχίας: 3 tips αισιοδοξίας για να ξεκινήσεις με θετικά vibes τη νέα σεζόν

Πατούλια Κατερίνα

Σεπτέμβριος και επιστρέφουμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αφήνουμε πίσω διακοπές και παραλίες και τα september blues μπορεί να σε χτυπήσουν. Τι μπορείς να κάνεις για να μην πέσεις ψυχολογικά; Δες το ένα λεπτό ευτυχίας και πάρε ιδέες. 

Ποια είναι η μία και βασική συμβουλή αισιοδοξίας που πρέπει να κρατήσουμε για τη χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, είχαμε ρωτήσει τη life coach Νάνσυ Μαλλέρου στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και η συμβουλή της ήταν μία και σημαντική:

«Η ζωή, όπως την κοιτάς, σε κοιτάει»

Ο Σεπτέμβριος και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι μια νέα αρχή, μια νέα «χρονιά» στο γραφείο, στο σπίτι, στο σχολείο, στις δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις.

Και αν πρέπει να κάνεις κάτι αυτόν τον Σεπτέμβριο, είναι να μην μιζεριάσεις, να διατηρήσεις την αισιοδοξία και τα θετικά σου vibes.

«Αν αποφασίσεις να στρέψεις τη ματιά σου και να αναζητήσεις το φως, θα το βρεις», λέει η life coach, Νάνσυ Μαλλέρου και με αυτό το μάντρα θα ξεκινήσουμε και εμείς η νέα σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβριό μας.

Πάντα τα πράγματα γίνεται να πάνε καλύτερα!. Αρκεί να συγκεντρωθούμε στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας και που πολλές φορές τις παραβλέπουμε, τις ξεχνάμε ή τις θεωρούμε δεδομένες! Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, κρατιόμαστε από αυτή τη φράση που μας δίνει τη δύναμη να ξανασηκωθούμε και να προχωρήσουμε.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Δες το βίντεο! Και καλή μας σεζόν.

Η ζωή όπως την κοιτάς, σε κοιτά: Το 2023 θα το ξεκινήσεις με τα tips αισιοδοξίας της Νάνσυς Μαλλέρου