Daily Self Care reminder: Πώς η Δανάη Παππά καταφέρνει και διατηρεί τις δυνάμεις του εαυτού της

Daily Self Care reminder: Πώς η Δανάη Παππά καταφέρνει και διατηρεί τις δυνάμεις του εαυτού της

Αλήθεια, πόσες φορές μέσα σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» -ενίοτε και πιο γρήγορα από εσένα- ευχήθηκες να είχες ένα Daily Self Care reminder, το οποίο να σου υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα του εαυτού σου; Μάλλον «πολλές», ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Γυμναστική, ισορροπημένη plant-based διατροφή και το skincare που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσεις να χτίζεις μία πιο… self-care routine, στην οποία φυσικά η ΔΕΛΤΑ θα πρωταγωνιστεί. Διότι με τα φυτικά προϊόντα της με βρώμη και αμύγδαλο αλλά και με τα νέα Super Mix, τα οποία έρχονται να αποτελέσουν τo Daily Self Care reminder που έψαχνες, ένα είναι το σίγουρο: Θα έχεις την πιο -απολαυστικά- υγιεινή καθημερινότητα.

Δεν το λέμε άλλωστε μόνο εμείς, αλλά και η Δανάη Παππά, που είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να μάθουμε τα «μυστικά» της, για το πώς συντηρεί τις δυνάμεις του εαυτού της, μέσα σε μία καθημερινότητα γεμάτη γυρίσματα και παραστάσεις.

1714491933564-12902610-p2.jpg

Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη να πεις και εσύ το «ναι» σε μία πιο plant-based

Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη να πεις και εσύ το «ναι» σε μία πιο υγιεινή καθημερινότητα, βάζοντας σε προτεραιότητα τον εαυτό σου, διάβασε παρακάτω τις απαντήσεις που μας έδωσε η αγαπημένη μας ηθοποιός και θα μας θυμηθείς!

Μέσα σε μία απαιτητική καθημερινότητα όπως η δική σου, πόσο εύκολο είναι να βρίσκεις χρόνο ώστε να φροντίζεις τον εαυτό σου;

Καταρχάς, για να μπορώ να ανταποκριθώ στην απαιτητική καθημερινότητα, με γυρίσματα και παραστάσεις στο θέατρο, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει μέσα στην εβδομάδα, πρέπει να συντηρώ τις δυνάμεις του εαυτού μου. Επομένως, πάντα θα βρω χρόνο να αφιερώσω στον εαυτό μου, είτε με γυμναστική, είτε με καθημερινή σωστή και ισορροπημένη διατροφή, είτε με το σωστό skincare και ένα χαλαρωτικό ντους. Όλα αυτά μαζί δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στη Δανάη.

Πόσο σημαντικό πιστεύεις ότι είναι το self-care για τη ψυχική μας υγεία και την αγάπη προς τον εαυτό μας;

Σίγουρα από τα πιο σημαντικά. Θα ακουστεί κοινότυπο, κλισέ, αλλά είναι τόσο αληθινό: Αν δεν αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας -εσωτερικά και εξωτερικά- μην περιμένουμε να τον αγαπήσουν οι άλλοι για εμάς. Γι’ αυτό και εγώ αγαπώ τη Δανάη, την ακούω σε αυτά που θέλει, δίνω την απαραίτητη προσοχή και προχωράω.

1714491948662-688134274-p3.jpg

Με ποιους τρόπους φροντίζεις τον εαυτό σου μέσα στην ημέρα;

Προσπαθώ να διατηρώ χαμηλούς τους τόνους του άγχους -όσο μπορώ γιατί ποτέ δεν μπορείς να το κάνεις στο 100%, να χαμογελάω, να τρώω σωστά και όταν χρειάζεται, να κάνω τις μικρές παρασπονδίες μου, μου αρέσουν και αυτές! Γενικά, θα έλεγα πως προσπαθώ να μου δίνω σημασία. Εγώ στη Δανάη.

Μας δίνει η διατροφή κίνητρο για αυτοφροντίδα; Είναι ένα από τα πιο σημαντικά self-care «βήματα» που μπορούμε να κάνουμε ως γυναίκες;

Θα απαντήσω με ένα απόλυτο «ναι»! Γενικά, είμαι από τους ανθρώπους που η οποιαδήποτε είδους ρουτίνα, με προγραμματίζει καλύτερα μέσα στην ημέρα μου. Επομένως, αν ξέρω τι έχω να κάνω, πώς πρέπει να κινηθώ διατροφικά μέσα στη μέρα μου, μου δίνει ελευθερία και κίνητρο για το προσωπικό μου self-care.

Τι περιλαμβάνει συνήθως ένα τυπικό lunchbox σου;

Μπάρες δημητριακών για ενέργεια, φρούτα ή φυσικό χυμό, ξηρούς καρπούς. Είναι το boost μου. Και φυσικά, αυτό που ανακάλυψα πολύ πρόσφατα και δεν μπορούσα να μην το εντάξω στη διατροφή μου... Τα αγαπημένα μου φυτικά ροφήματα Super Mix ΔΕΛΤΑ!

p4.jpg

Αλήθεια, τι βάζεις στο backpack σου έτσι ώστε να έχεις πάντα και παντού μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι για τη self-care routine σου;

Ένα ενυδατικό χειλιών, βούρτσα μαλλιών, face water, νερό καθαρισμού και ενυδατικό ορό. Και για τις στιγμές που θέλω ένα υγιεινό και απολαυστικό ρόφημα έχω πάντα μαζί μου το νέο φυτικό Super Mix με κακάο και berries που είναι απολαυστικό και ιδανικό για κάθε στιγμή.

p5.jpg

Ποια θα ήταν η συμβουλή σου σε μία γυναίκα με απαιτητική καθημερινότητα, η οποία όμως θέλει να βάλει το self-care στη ζωή της;

Να γνωρίσει πολύ καλά τις ανάγκες της και να κρατά ευλαβικά το self-care που της ταιριάζει, ανεξαρτήτως κούρασης και απαιτητικής καθημερινότητας.

Ποιο είναι το «μυστικό» σου για να είσαι λαμπερή, ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια και ηρεμία στην everyday routine σου;

Μετά τη φροντίδα προσώπου και σώματος, τη μεγαλύτερη λάμψη δίνει η εσωτερική ευτυχία!

Για εσένα λοιπόν, που θέλεις να ακολουθήσεις το «παράδειγμα» της Δανάης Παππά και να βάλεις σε προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σου, δεν έχεις παρά να φροντίζεις καθημερινά το σώμα και τον οργανισμό σου. Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις, προσθέτοντας στα ράφια και το ψυγείο της κουζίνας σου, τη ΔΕΛΤΑ με τα νέα φυτικά ροφήματα Super Mix;

Εσύ σε φρόντισες σήμερα;

Για περισσότερα Self Care Daily tips πατήστε εδώ.

Untitled.png