Η Jessica Biel κάνει μπάνιο με αλάτι epsom και τα οφέλη του θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jessica Biel κάνει μπάνιο με αλάτι epsom και τα οφέλη του θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις
Invision

Η Jessica Biel μοιράστηκε την προετοιμασία της για το Met Gala και το αγαπημένο της λουτρό με θειικό μαγνήσιο.

Το Met Gala 2024 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και οι Χολυγουντιανές stars έλαμψαν στο κόκκινο χαλί φορώντας δημιουργίες των κορυφαίων Οίκων.

Πριν από λίγα 24ωρα η Jessica Biel μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok όπου μας έδειξε την αναλυτική προετοιμασία που κάνει για το λαμπερό event και κυριολεκτικά ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες celebrities.

Μετά το δράμα με το βιβλίο της Britney Spears, ο Justin Timberlake επιτέλους αντέδρασε δημόσια

Η Jessica Biel μοιράστηκε την ρουτίνα χαλάρωσής της πριν το Met Gala

Σε πρόσφατο post που έκανε η Jessica Biel στην δημοφιλή πλατφόρμα, μας έδειξε ότι το προηγούμενο βράδυ από το Met Gala εκείνη χαλαρώνει κάνοντας λουτρό με νερό και θειικό μαγνήσιο (epsom salt).

«Ξέρω ότι σε κάποιους αρέσει να κάνουν πάρτι πριν από το Met Ball και να διασκεδάζουν όλο το Σαββατοκύριακο και όλα αυτά τα πράγματα και το σέβομαι απόλυτα. Αυτό κάνω εγώ για να ετοιμαστώ για το Met Gala», είπε η Biel on camera, φορώντας μια βελούδινη ρόμπα με κεντημένο το όνομά της.

Η 42χρονη έδειξε τις σακούλες αλατιού που χρησιμοποίησε και όπως εξήγησε χρειάζεται 20 κιλά αλατιού και αρκετό ζεστό νερό για το super χαλαρωτικό μπάνιο της.

«Είκοσι κιλά αλάτι Epsom σε μια μπανιέρα. Νερό όσο πιο ζεστό μπορείτε, 30 λεπτά μουλιάζετε μέσα. Τόνοι νερό, μετά για ύπνο νωρίς», εξήγησε η ίδια.

APTOPIX 2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala
Jessica Biel attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2024, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala, φορώντας μια δημιουργία, Tamara Ralph.

Tα οφέλη που έχουν τα άλατα θειικού μαγνησίου (Epsom salt)

Τα άλατα θειικού μαγνησίου είναι αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και έχει αποδειχθεί πως έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως αποβολή των τοξινών, μυϊκή χαλάρωση, ανακούφιση μυϊκών πόνων, καθαρισμός εντέρου κ.ά.

O Justin Timberlake (ξανά) έκανε πρόταση γάμου στη Jessica Biel και οι fans εγκρίνουν

Το αλάτι Epsom δεν είναι στην πραγματικότητα αλάτι αλλά μια φυσική καθαρή ορυκτή ένωση μαγνησίου και θειικού άλατος. Φημίζεται ως φυσική θεραπεία για πολλές παθήσεις καθώς έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το θειικό μαγνήσιο απορροφάται εύκολα από το δέρμα, καθιστώντας τα λουτρά με αλάτι Epsom έναν εύκολο τρόπο για να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.

Το λουτρό με αλάτι epsom:

  • Μειώνει το άγχος και χαλαρώνει το σώμα.

Όταν διαλύεται σε ζεστό νερό, το αλάτι Epsom απορροφάται από το δέρμα και αναπληρώνει το επίπεδο μαγνησίου στο σώμα. Το μαγνήσιο βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης, μιας χημικής ουσίας που ανεβάζει τη διάθεση στον εγκέφαλο και δημιουργεί ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης.

  • Ανακουφίζει από πόνους και μυϊκές κράμπες

Δοκίμασε να μουλιάσεις τα κουρασμένα πόδια σου σε μια λεκάνη με νερό και μισό φλιτζάνι αλάτι Epsom. Τα άλατα θειικού μαγνησίου μαλακώνουν το δέρμα και εξουδετερώνουν τυχόν δυσάρεστη μυρωδιά των ποδιών.

  • Βοηθά στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών και των θρόμβων αίματος

Το αλάτι Epsom πιστεύεται ότι βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και βοηθά στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και προστατεύοντας την ελαστικότητα των αρτηριών.

Πηγή κεντρικής: apimages.com