Fred: Βρεθήκαμε στο πιο αγαπημένο πάρτι στη Γλυφάδα!

Fred: Βρεθήκαμε στο πιο αγαπημένο πάρτι στη Γλυφάδα!

Τα παπούτσια με σύμβολο το μουστάκι γιόρτασαν το νέο τους μεγάλο κατάστημα στη Γλυφάδα με ένα πάρτι που τα είχε όλα! Εκεί, στην πιο διασκεδαστική εκδήλωση με πολλή μουσική, τραγούδι και ενδιαφέροντα δρώμενα, μυηθήκαμε κι εμείς στον πολύχρωμο και διασκεδαστικό κόσμο των αγαπημένων μας Fred και θα το μοιραστούμε μαζί σου!

Η αλήθεια είναι πως ο χώρος γέμισε με λαμπερούς καλεσμένους, γεμάτους χαμόγελα, που ανυπομονούσαν να δουν τη νέα συλλογή της εταιρείας, με τα πιο αυθεντικά και πρωτότυπα σχέδια! Ένας μεγάλος μπουφές με πολλά εδέσματα αλλά και ζεστό κόκκινο χριστουγεννιάτικο κρασί (το λατρέψαμε!) είχε στηθεί στον χώρo για να μας καλωσορίσει. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί καθώς και σημαντικές δωρεές σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (που φυσικά και πήραμε μέρος).

Μετά από λίγο, η «οικοδέσποινα» Τζένη Μελιτά μας υποδέχτηκε θερμά, ενώ τα μοντέλα διαδέχονταν το ένα το άλλο πάνω στην πασαρέλα (δεν χορταίναμε να τα βλέπουμε). Εκεί, είδαμε και τα πιο μοδάτα σχέδια που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν: Εντυπωσιακά πέδιλα, καστόρινα μποτάκια, εντυπωσιακά sneakers με γούνινες λεπτομέρειες, μπότες μέχρι το γόνατο, ιδιαίτερες γόβες και λουστρίνια για λαμπερές εμφανίσεις, ήταν μόνο μερικά από τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε! Δοκιμάσαμε το πιο trendy σχέδιο: Δερμάτινα μαύρα Oxfords με διακοσμητικό κορδόνι και υπερυψωμένο πάτο (ναι, το φοράμε αυτή τη στιγμή στο γραφείο)!

Ακολούθησε τραγούδι και χορός από τη μπάντα 48 Ώρες που διασκέδασε τους καλεσμένους σε ένα πάρτι θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί (και χορέψαμε, εννοείται)!

Επισκέψου και εσύ το κατάστημα Fred σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Γλυφάδας, την κοσμοπολίτικη πλατεία Εσπερίδων, για να δοκιμάσεις και να αποκτήσεις τα δικά σου αγαπημένα Fred! Πειραματίσου με το στιλ, δοκίμασε νέα υλικά και ανακάλυψε το fashion icon που κρύβεται μέσα σου! Και μην ξεχνάς: Γιορτές είναι, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Το αξίζεις!