Βίντεο: Backstage από τη φωτογράφιση των celebrities στον κήπο της Belvedere!

Βίντεο: Backstage από τη φωτογράφιση των celebrities στον κήπο της Belvedere!

Αυθεντικότητα, εξειδίκευση και χαρακτήρας. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν ένα άτομο ή ένα προϊόν να ξεχωρίσει και εμείς τα βρήκαμε όλα την περασμένη εβδομάδα, όταν επισκεφτήκαμε έναν μοναδικό pop up κήπο στην «καρδιά» της Αθήνας.

Την περασμένη Τετάρτη είχαμε την τύχη να πάμε σε ένα exclusive event, στον κήπο της Belvedere, στο Holy Garden της Mama Fuga και να βρεθούμε στα backstage της φωτογράφισης των αγαπημένων μας Ελλήνων celebrities, οι οποίοι μυήθηκαν στη φιλοσοφία του «Relearn Natural».

Δείτε το βίντεο από τα backstage της ξεχωριστής φωτογράφισης!



1111

«Relearn Natural» ή αλλιώς, η φιλοσοφία της φυσικότητας

Τι είναι το «Relearn Natural» και πώς μάθαμε για αυτό; Πρόκειται για ένα νέο lifestyle trend που εκθειάζει τη φυσικότητα και την απλότητα και το οποίο έφερε στην Αθήνα η Belvedere, η premium vodka από σίκαλη και αρτεσιανό νερό που επιμένει να συνεχίζει φυσικά.

Έτσι, όταν η Belvedere αποφάσισε να στήσει μια πράσινη και natural «όαση» στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, πολλά «αστέρια» της εγχώριας showbiz έσπευσαν να ζήσουν από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Χάρης Ντάβλας, η Ναταλία Γεωργαλά και η Angelika Dusk, ήταν μερικά μόνο από τα «λαμπερά» ονόματα που είχαμε την ευκαιρία συναντήσουμε.

Στα backstage της φωτογράφισης τους, λοιπόν, όχι μόνο είδαμε τα «αστέρια» αυτά να ποζάρουν, αλλά τα απαθανατίσαμε να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους cocktails.

2222

Οι επιλογές που έκαναν δεν ήταν τυχαίες. Όλοι τους είναι ξεχωριστοί, το ίδιο ξεχωριστά ήταν και τα spritz cocktails που επίλεξαν.

Κάποιοι είπαν «ναι» στη Spritz Selection της Belvedere. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Spritz, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις διότι πρόκειται για ένα δημοφιλές, δροσιστικό και ελαφρύ cocktail που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Τι περιέχει; Vodka, γλυκό βερμούτ ή κρασί για απεριτίφ (συνήθως αφρώδες), κάποιο φρέσκο συστατικό, τόνικ και ανθρακούχο νερό. Την ίδια ώρα, αρκετοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους τους pop up κήπου προτίμησαν natural-style serves από το Cocktail Menu που ετοίμασε ο Xavier Μισαηλίδης, bar manager του Holy Garden. Ευφάνταστες δημιουργίες που «γεννήθηκαν» όταν τα φυσικά συστατικά της Belvedere «ενώθηκαν» με αγνές και φρέσκιες πρώτες ύλες.

Με φρέσκα εσπεριδοειδή, φρούτα και βότανα, τα spritzes και τα cocktails που απόλαυσαν οι εκλεκτοί επισκέπτες του pop up κήπου της Belvedere, «έκρυβαν» μέσα τους τη φιλοσοφία του «Relearn Natural» και το τι επιλογή έκανε ο καθένας, ίσως αποκαλύπτει κάτι για εκείνον.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού ανακάλυψε τη δύναμη της φυσικότητας με ένα Belvedere Thyme Spritz. Μια επιλογή δροσιστική, όπως ακριβώς κι εκείνη.

5444

Ο style blogger Χάρης Ντάβλας ξέρει τι σημαίνει χαρακτήρας, ακόμη και όσον αφορά στο cocktail του για αυτό επίλεξε να ένα Belvedere Vodka Martinez. Σίκαλη, νερό και χαρακτήρας. Αυτά είναι αρκετά για τον Χάρη.

rrrr

Η fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά λατρεύει τη χαρακτηριστική απαλότητα της Belvedere Vodka και προτίμησε το Holy Garden Coulis, ένα cocktail… ανατρεπτικό, όπως η Ναταλία.

dddd

Το BnP Sour Cocktail ήταν ακριβώς ότι χρειαζόταν εκείνο το φθινοπωρινό απόγευμα στον pop up κήπο της Belvedere η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ποιότητα βρίσκεται στην απλότητα της φύσης και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά η γνωστή ηθοποιός.

ffff

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης πήγε στον pop up κήπο στο Holy Garden, απόλαυσε ένα Fig Roll Martini με Belvedere Vodka και ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε πια μύθους που θέλουν τις σύνθετες γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα να ξεχωρίζουν.

vvv

Όσον αφορά στη συνθέτη, στιχουργό και ερμηνεύτρια, Angelika Dusk, μάγεψε τους Αθηναίους σε δύο live performances στον κήπο της Belvedere αλλά απόλαυσε κι εκείνη το αγαπημένο της cocktail, μια δροσιστική Βelvedere Lemonade.

bbbb

Πώς να μυηθείς κι εσύ στη «Relearn Natural» φιλοσοφία

Η «Relearn Natural» φιλοσοφία κατάφερε να μας «κερδίσει» διότι πολύ απλά μας έδειξε ότι υπάρχουν τρόποι για να επαναφέρουμε στη ζωή μας την απλότητα, την ποιότητα και τη φυσικότητα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε, ενώ την ίδια ώρα, μας έδωσε πολλές -και δημιουργικές- ιδέες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας περισσότερο natural.

Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις τη φιλοσοφία που μας εντυπωσίασε την περασμένη εβδομάδα στον pop up κήπο της Mama Fuga, δεν έχεις παρά να βάλεις τη φύση στη ζωή σου και να δοκιμάσεις ένα απολαυστικό Belvedere Spritz! Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις την εκλεκτή Belvedere Vodka και μερικά φρέσκα υλικά που θα δώσουν στο Spritz σου μια επιπλέον natural «πινελιά». Ετοίμασε τη συνταγή για το Belvedere Spritz στο σπίτι σου και θα μας θυμηθείς!

Tι θα χρειαστείς για το Belvedere Spritz:

-30 ml Belvedere Vodka

-30 ml Lillet Blanc (γλυκό, λευκό βερμούτ)

-2 φέτες grapefruit

-Κορυφή θυμαριού

-Soda water (Ανθρακούχο νερό)

-Tonic

Η προετοιμασία:

Η προετοιμασία του Belvedere Spritz είναι εύκολη. Συνδύασε όλα τα παραπάνω συστατικά σε ένα ποτήρι για Belvedere Spritz (όπως αυτό που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία) που περιέχει πάγο. Ολοκλήρωσε προσθέτοντας ίσες ποσότητες ανθρακούχου νερού και τόνικ!

nnnn