To Queen αλλάζει εμφάνιση αλλά όχι… χαρακτήρα

Γωγώ Φούντα
To Queen αλλάζει εμφάνιση αλλά όχι… χαρακτήρα

Αέρας ανανέωσης φύσηξε σήμερα στο γραφείο μας

Το καλοκαίρι ως γνωστόν όλοι ανανεωνόμαστε, γινόμαστε πιο ευδιάθετοι και λαμβάνουμε σημαντικές αποφάσεις. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και το αγαπημένο σου Queen.gr το οποίο είπε να τις κάνει τις αλλαγές του για δύο πολύ βασικούς λόγους:

- Για να συνεχίσει να σε αιφνιδιάζει και να σε εντυπωσιάζει (να σε έχει στην τσίτα με λίγα λόγια)

- Για να μη βαλτώσει η σχέση του μαζί σου, που το στηρίζεις 6 και κάτι χρόνια τώρα, και είσαι τόσο σημαντική γι’ αυτό.

Κλειστήκαμε κι εμείς στο γραφείο της διευθύντριάς μας Δέσποινας (της Καμπούρη πάντα) βγάλαμε τα σημειωματάριά μας και άρχισε η… περισυλλογή. Το νέο Queen, αυτό που έχει κλείσει τα 6 του και οδεύει ολοταχώς στα 7 του χρόνια, το θέλουμε σύγχρονο, απλό και καθαρό. Με μεγάλες φωτογραφίες, γεμάτο μόδα και ομορφιά (γυναίκες είμαστε) και φυσικά νέες εκπλήξεις για να έχει και ένα κάποιο νόημα η ανανέωση που λέγαμε.

Έτσι λοιπόν, καλωσορίζουμε μία νέα vlogger, την Μαρία Λουίζα Βούρου (με το MLVlog), το οποίο θα έχει ως αντικείμενο το Fitness, τη διατροφή και γενικά το Well Being, είναι το πρώτο τέτοιο vlog στην Ελλάδα να τονίσω, ενώ και οι υπόλοιπες bloggers μας (η Νικολέττα Ράλλη, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και φυσικά η Δέσποινα Καμπούρη), πάντα στο κλίμα της ανανέωσης, είναι έτοιμες να σου μεταφέρουν όλα όσα βλέπουν, μαθαίνουν και φυσικά τους κάνουν εντύπωση, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Στο νέο μας ξεκίνημα δε θα μπορούσε να μην μας στηρίζει η Δούκισσα Νομικού και το Dutchesss Daily, μέσα από το οποίο μοιράζεται μαζί σου προσωπικές της στιγμές, tips ομορφιάς, διατροφής, μόδας και φυσικά όλα όσα συμβαίνουν στα επαγγελματικά της βήματα!

Όσο για εμάς, τόσα χρόνια μας ξέρεις. Συνεχίζουμε με μπρίο, νάζι, σκέρτσο και φυσικά πολύ κέφι, να σε ενημερώνουμε και να σε ψυχαγωγούμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο. Δεν πειράζει αν κάποιες φορές διαφωνούμε, εξάλλου όλες οι σωστές και υγιείς σχέσεις χαρακτηρίζονται από το πάθος και τη σύγκρουση. Και η δική μας σχέση είναι σίγουρα παθιασμένη…

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Καλή μας αρχή.